Oyunun asıl sahibi oluştırucusu kimse öncelikle gerçekten tebrik ederim dünya çapında ses getirecek bir işe imza atmışsın ama gamemasterlaron yönetim ekibin oyunu berbat hale getirdiler şuan bi anternatif yok diye bu kadar rahatsınız hala user var gibi gözüküyor yarın pvp gibi olacak mobilde ama nowa diye bişey hep akıllarda kötü olarak kalacak sana neyi iyi gösteriyolarda hala bu hataya devam ediyorsun yoksa şuanki gelen para mı tatlı geliyor kat kat fazlasını kazanacakken zararın neresinden dönersen kardır yönetim ilgisiz oto cevaplar veren yapay zeka gibi bişey hepsinden şikayetciyim ilgi alaka sıfır whatsap kızlar grubu gibi discord yönetiliyor insanlar buraya para yatırıyor herkes es geçip gitmez kaç forumda kaç videoda heryerde oyunu kötülüyorlar bunları hiçmi görmüyorsunuz hep düzeltecez yapacaz diye diye güveni olan insanlarıda kaybediyorsunuz sizin iyi niyetiniz hala camp np si 100k dan belli oluyor 1 saatte kasılan youtube onlarca saatte 50k 100k np diye videolar var sen hala 100k camp insanlar artık size neden güvensin yazık etmeyin emeğinize bu kadar insanın güvenini kırıp yarın bu piyasada yalnız kalmayın tüm ekibi gözden geçirmenizi tavsiye ederim bu oyunun engellenemez sorunlarınıda en aza indirdiğiniz sürece herkes yine yanınızda oyunda bide questlerin hile yapıldıgı bugla basıldığı gibi şeylerde çıktı heryerden tam bitirmek için uğrasıyolar siz hala oto ban sistemi var diye millete cevap veriyorsunuz umarım okursun admin biz 20sene önce yapıyorduk adminliği 200tl vps kiralayıp server açıp günlerce db editliyordum bende db editlerken oyunda ne oluyor ne bitiyor bilmezdim gm arkadaşlar yönetirdi bazen düşünüyorum acaba sendemi o durumdasın tek derdin oyunu geliştirmekken yönetimmi seni bitiriyor onuda düşünmek lazım saygılar.