Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
0
Views
130
Replies
0
Views
9K
Adminlerle konuşulan anlık sohbet alanı stabil görünmüyor, kullanımı da pratik durmuyor sanki

Diğer bölümler pek öncelikli değil ama bu genel tartışma alanı önemli, yani forumu açtığımda o anlık sohbet alanıyla genel tartışma bölümü biraz ön planda ve el altında olsa sanki güzel bir iletişim ortamı oluşabilir

Şaka yapmıyorum forumu ilk kullandığımda konu dahi açmış olmama rağmen 3 gün sonra gelip günlerce yeni bir konu açmak için nereye gireceğimi bulamamaştım, onu ben bulamadıysam siz düşünün 😅

RUTHLESS

Staff member
Adminlerle konuşulan anlık sohbet alanı stabil görünmüyor, kullanımı da pratik durmuyor sanki

Diğer bölümler pek öncelikli değil ama bu genel tartışma alanı önemli, yani forumu açtığımda o anlık sohbet alanıyla genel tartışma bölümü biraz ön planda ve el altında olsa sanki güzel bir iletişim ortamı oluşabilir

Şaka yapmıyorum forumu ilk kullandığımda konu dahi açmış olmama rağmen 3 gün sonra gelip günlerce yeni bir konu açmak için nereye gireceğimi bulamamaştım, onu ben bulamadıysam siz düşünün 😅
Merhaba,

Geri bildirimin için teşekkürler, not aldık 👍

Adminlerle anlık sohbet alanının şu an stabil olmaması ve kullanımının pratik gelmemesi konusunu ayrıca değerlendiriyoruz. Aynı şekilde genel tartışma bölümünün daha görünür ve erişimi kolay bir yerde olması önerin de bizim için önemli.

Forumun ilk kullanımında bile konu açma kısmının bulunmasının zor olması konusundaki deneyimin gerçekten iyi bir geri bildirim olmuş 😅 Bunu da kullanıcı deneyimi açısından ayrıca ele alacağız ve iyileştirme tarafına not ettik.

İyi forumlar dileriz.

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir