Exp hakkında

Biz bunun yaşanacağını biliyorduk gerekli adımlar atılmadan önce Discord kanalından sizlere ulaşıp dedik ki bu cihazlar lityum iyon pil kullanıyor hem sağlık açısından şarja takmayı vs vs diye yazıyorsunuz hem 83 seviyeyi açtıktan sonra şaka yapar gibi drop bonus açıyorsunuz. Şimdi exp açmayacaksanız ne zaman açacaksınız. Ben çalışanınız gibi herkese gerek formum da gerek oyunda yardımcı oluyor oyuncuları tutmaya çalışıyorum ama bizim de bi noktamız var 2 gündür
telefonlarımız şarja bağlı patladı mı evde yangın mı çıkacak diye hop oturup hop kalkıyoruz. ekibimizden on kişi oyunu bıraktı ! arkadaşlarımıza özlüyoruz ! bize dediniz ki seviye kasmak kolay olacak merak etmeyin. iki günde 74 anca olduk daha 83 olacak bu hesaplar para kazanmanız gerektiğini anlıyoruz pus a bir item ekleyin 1000 tl verelim 1 lwl alalım mesela bunun bir yapıcı yolu olması lazım. Ya da dalga geçer gibi şarja bağlı uzun süre durmayın sağlığınızz ve bilmem ne bilmem ne diye Flod atmayın. Konuyu size en sakince arz ediyorum gereğinin yapılmasını arz ederim.

Gerçekten helal olsun sonuna kadar destekliyoruz dünden bugün daha 74 olduk böle bi iki gün daha gider anca 76 oluruz ama oyunu bırakırız bu şekilde olmaz arkadaşımızın dediği gibi bi düzeltme yapılması lazım sonucta telefon ile oynanıyor kullandığımız telefonlarada yazık çünkü 83 yapana kadar telefonlarda çöp olacak insan sabrıda dayanmıyor

RUTHLESS

Staff member
Merhaba, umarım iyisinizdir?

Şu anda 83 cap için siz değerli oyuncularımızın belirttiği gibi bir zorluk söz konusu değildir. https://www.nowaonlineworld.com/level-ranking Panelimizden bu durumu kontrol edebilirsiniz. Farklı exp slotlarını deneyimleyerek tecrübe puanınızı hızlıca arttırabilirsiniz.

Oyunumuzun performans dinamiği hakkında çalışmalarımız hala sürmektedir. Ek olarak eklememiz gereken bir husus: Telefonunuz şarja takılı halde herhangi bir mobil oyununu oynadığınız taktirde bataryanız ısınacaktır. Bu sizlerin sağlığı için dikkat etmeniz gereken hususlardan birisidir. Bunun için ek önlemleri almak siz kullanıcılarımızın tasarrufundadır.

Biz yönetim olarak, oyunumuzda bulunan kritik problemleri oyuncularımızın talepleri ışığında düzenlemeler oluşturarak hotfix patchlerini büyük oranda sağladık.

83 cap için planlanan süre 5 - 7 gün arasındadır. Bu patch bir ödül havuzuna sahip olması sebebiyle belirli oranda bir zorluğu olması gereklidir. Bu nedenle biz yöneticilerde gerekli testleri sağlayarak, siz değerli oyuncularımızı bunaltmayacak şekilde bu süreyi 5 - 7 gün olacak şekilde planladık.

Geri dönüşünüz için teşekkür ederiz, sağlıcakla kalınız.

RUTHLESS

Staff member
Merhaba, üslubumuza dikkat edelim, belirtmiş olduğunuz durumla ilgili siz değerli oyuncumuza geri dönüş sağlanmıştır.

Data bilgisi kullanıcılarımıza biz yetkililerce paylaşılmaz.

Lütfen böyle bir talepte bulunmayınız.

Sağlık sorunlarım sebebiyle bu dünyada fazla bir zamanım kalmadı yakın bir zamanda aranızdan ayrılacağım belki 83 ü görecek zamanım bile olamayabilir. Sadece bir kolaylık sağlanmalı dediğim gibi yol göstermeniz hoş olurdu yada 1000 tl 1 lwl mesela böyle bişey olabilir konuyu istişare edeceğiz gibi bir yanıt bekliyoruz sadece. Bizi üzüyorsunuz sayın yetkili saygılarımla . Aranızdan ayrıldığım vakit benim için oyuna bir npc ekler misiniz ? Hatıram kalsın Buda burada kalsın 🥲

RUTHLESS

Staff member
Tekrardan merhaba, öncelikle yaşadığınız sağlık problemleri için üzgünüz umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz..

Şu anda ödül havuzumuz aktif olmasından kaynaklı olarak eslant için herhangi bir event planlanmamaktadır. Ödül havuzu bittiğinde bu düşünülebilir.

Geri dönüşünüz için tekrardan teşekkür ederiz..

Tekrardan Allah şifa versin. Umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz..

RUTHLESS

Staff member
Bizde geri dönüşünüz için müteşekkiriz. İyi olacaksınız. Bizim oyuncularımız sapa sağlamdır. Kolay kolay yıkılmaz. ;);)

RUTHLESS

Staff member
Bana exbi gelmiyor neden olabilir hiç gelmiyor oyuna girdim çıktım hiç gelmiyor ne yapmam lazım ne eslant ne cz de nede başka yerdede gelmiyor
Merhaba,

Exp barınızın solunda bulunan ">", "III" sembolleri üzerinden tecrübe puanı kazanımlarınızı; Aktif, deaktif konuma getirebilirsiniz.

İlgili seçenekleri kontrol edebilir misiniz?