Exp artışı hk

Merhabalar,

Oyunun açılışından beri farm yapmama rağmen 67 level bir karakterim var. Yeni bir sunucu olmasına rağmen neden bir EXP artışı veya etkinlik yapılmadığını anlamış değilim. Burası PvP değil, zaten iki günde istediğiniz seviyeye ulaşırsanız oyunun bir anlamı kalmıyor. Level kasarken hem otomatik saldırı hem de mana harcıyoruz; bu süreçte hem oyunda para harcıyoruz hem de siz kazanç sağlıyorsunuz. Bunun düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca oyunun gidişatını etkileyecek önemli konularda oyunculara anket yapılması gerektiğine inanıyorum. Örneğin, şimdi oyuna yeni başlayan birisi gelip beni geçecek. Bu durum sizin açınızdan ne kadar mantıklı bir davranış olabilir?

RUTHLESS

Staff member
Merhabalar,

Oyunun açılışından beri farm yapmama rağmen 67 level bir karakterim var. Yeni bir sunucu olmasına rağmen neden bir EXP artışı veya etkinlik yapılmadığını anlamış değilim. Burası PvP değil, zaten iki günde istediğiniz seviyeye ulaşırsanız oyunun bir anlamı kalmıyor. Level kasarken hem otomatik saldırı hem de mana harcıyoruz; bu süreçte hem oyunda para harcıyoruz hem de siz kazanç sağlıyorsunuz. Bunun düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca oyunun gidişatını etkileyecek önemli konularda oyunculara anket yapılması gerektiğine inanıyorum. Örneğin, şimdi oyuna yeni başlayan birisi gelip beni geçecek. Bu durum sizin açınızdan ne kadar mantıklı bir davranış olabilir?
Merhaba,

Tecrübe puanı kazanımı oyunumuzda oldukça normal bir seviyededir. Seviye cap ödüllerimizin bulunması sebebiyle bu şekilde bir düzenleme sağlanmıştır. Rekabet her zaman iyidir. ⚔️

Ödül havuzu tamamlandığı taktirde, ileriki süreçlerde exp event etkinlikleri yapılabilir.

Son önermenizde belirtmiş olduğunuz örnekleme hakkında; Oyunumuz, türü bakımında MMORPG'dir. Yapısı itibariyle de rekabete dayalıdır. Eski - yeni ayrımı yapılmaksızın tüm oyuncularımız bu rekabetin içerisindedir. Herkesin alışmış olduğu benzer MMORPG dinamikleri Nowa Online World oyunumuzdada bulunuyor bu nedenle oyunumuza yeni başlayan bir oyuncu kolaylıkla gelişimini sağlayabilir ve mücadelenin erken safhasında gelişimini hızlıca tamamlayabilir.

Anketler hakkında; Bu tarz bir etkinlik ileriki süreçlerde yapılabilir fakat oyuncularımızla iletişimi sağlıklı bir şekilde yapabilmemiz için kurmuş olduğumuz birçok sosyal platformlarda; discord kanalımız, forum, canlı destek şeklinde siz değerli oyuncularımızın geri dönüşlerini not alıyoruz ve veri havuzumuza aktarıyoruz. Kişisel taleplere göre değil, verisel istatistiklere göre hareket ediyoruz.

İyi forumlar dileriz.