EUROPE SUNUCUSU HK.

Merhaba,

Hicbir haber verilmeden oyunculara sorulmadan europe serveri baska serverle birlestirilmis...

Ben sirf sunucu avrupda olacak ve pingsiz oynayacam hayaliyle basladim bu servere simdi turkiye serveriyle birlestirildi yani avrupa sunucusu tamamen hayal oldu.

Zaten europe serverinin sunucusu avrupada olacak dediniz fakat turkyeye actiniz. Halen aresteki ping hatta fazlasiyla oynuyoruz. Sorunca avrupata gececek calismalar devam ediyor diyorsunuz.

Simdi server birlestirildigine sore boyle bir ihtimal kalmadi, kisaca oyunculari akilsiz yerine koyup rahatlikla yalan soyleyebiliyorunuz.. basarilarinizin devamini dilerim.

Harbiden ya. 10-15 yıldır bu oyun ve türevlerini oynayan birisi olarak ilk kez bu kadar saçma ve kötü kararı alan yönetim görüyorum. 5 günde sunucu birleştirmek nedir. Önceden haber ver bir ay sonra birleşecek de biz de oynamayalım. Oyuna yatırdığım bütün paranın iadesini istiyorum.

RUTHLESS

Staff member
Merhaba,

Hicbir haber verilmeden oyunculara sorulmadan europe serveri baska serverle birlestirilmis...

Ben sirf sunucu avrupda olacak ve pingsiz oynayacam hayaliyle basladim bu servere simdi turkiye serveriyle birlestirildi yani avrupa sunucusu tamamen hayal oldu.

Zaten europe serverinin sunucusu avrupada olacak dediniz fakat turkyeye actiniz. Halen aresteki ping hatta fazlasiyla oynuyoruz. Sorunca avrupata gececek calismalar devam ediyor diyorsunuz.

Simdi server birlestirildigine sore boyle bir ihtimal kalmadi, kisaca oyunculari akilsiz yerine koyup rahatlikla yalan soyleyebiliyorunuz.. basarilarinizin devamini dilerim.
Merhaba,

MS konusunda aynı MS(Ping)'i Tera sunucusunda alabileceksiniz. Her hangi bir Ping artışı söz konusu olmayacaktır.

Bu konuda stabilizasyon çalışmaları büyük oranda tamamlanmıştır.

İyi forumlar dileriz.

Sayin yetkili, sorun suanki ping degil zaten, avrupa lokasyonlu sunucu acacagiz dediniz europe gectik dakat avrupada herhangi bir sunucu acilmadi, suanda serverler birlesti ve gelecekte te acilma sansi kalmadi kisaca. Ben 80 120 ping arasi surekli skill kacirarak mi oynayacam bu oyunu? Avrupa lokasyonlu bir hostung sunucunuz olsa 10 20 ms den yukari pingim cikmaz, suan hollandadayim ve fiber internet hizimla 120 ping oyun oynuyorum...

Yıllardır mmorpg oyunlar oynarım daha ilk defa ilk haftada server birlestirwn yönetim gördüm . Farm konusunda zaten asiri sikinti cekiyorduk geldiniz üstüne oyuncu eklediniz baseden dışarı çık 1 slot kes öl . Pve sunucular 30 40 hesap oynayanlarin elinde bunlari düşünmüşsünüzdür herhalde :D bu arada pazar sunucunda en fazla 15 fps alıyorum artık

RUTHLESS

Staff member
Sayin yetkili, sorun suanki ping degil zaten, avrupa lokasyonlu sunucu acacagiz dediniz europe gectik dakat avrupada herhangi bir sunucu acilmadi, suanda serverler birlesti ve gelecekte te acilma sansi kalmadi kisaca. Ben 80 120 ping arasi surekli skill kacirarak mi oynayacam bu oyunu? Avrupa lokasyonlu bir hostung sunucunuz olsa 10 20 ms den yukari pingim cikmaz, suan hollandadayim ve fiber internet hizimla 120 ping oyun oynuyorum...
Merhaba,

1 haftalık süreç içerisinde stabilizasyon çalışmalarımız mevcuttu, bu sebeple yüksek ms değeri almış olabilirsiniz.

RUTHLESS

Staff member
Yıllardır mmorpg oyunlar oynarım daha ilk defa ilk haftada server birlestirwn yönetim gördüm . Farm konusunda zaten asiri sikinti cekiyorduk geldiniz üstüne oyuncu eklediniz baseden dışarı çık 1 slot kes öl . Pve sunucular 30 40 hesap oynayanlarin elinde bunlari düşünmüşsünüzdür herhalde :D bu arada pazar sunucunda en fazla 15 fps alıyorum artık
Eu sunucumuz ile Tera sunucumuzu birleştirme kararı almamızın sebebi, siz değerli oyuncularımıza;

Daha kalabalık bir oyun ortamı,
• Daha fazla PvP ve PvE etkinlik fırsatı,
• Daha hızlı grup ve parti oluşturma imkânı,

Sunmaktır.

İyi forumlar dileriz.

Adalet bunun neresinde,
Tera sunucusu ile Europa sunucusu nasıl birleştirdiniz. Adamlar Tera sunucusunda uçtular, biz daha yeni kasıyorduk, piyasa bir anda uçtu, ne yaptınız pot bile bulamiyoruz, fiyatlar uçtu, pot gönderin bari en azından. Slotları da iyice düşürmüşsünüz, ortada birçok insan var.
Lütfen Europa dan gelen karakterlere en azından bolca can pot yollayın.

RUTHLESS

Staff member
Adalet bunun neresinde,
Tera sunucusu ile Europa sunucusu nasıl birleştirdiniz. Adamlar Tera sunucusunda uçtular, biz daha yeni kasıyorduk, piyasa bir anda uçtu, ne yaptınız pot bile bulamiyoruz, fiyatlar uçtu, pot gönderin bari en azından. Slotları da iyice düşürmüşsünüz, ortada birçok insan var.
Lütfen Europa dan gelen karakterlere en azından bolca can pot yollayın.
Merhaba,

Tera sunucumuzda mevcut item durumu gözetilerek bu şekilde bir karar alınmıştır.

Genel olarak, telafi ödülleri sağlanacaktır.

İyi forumlar dileriz.

Ben Eoropa sunucusunda oynamak için para yatırdım başlangıç paketini aldım. Az kişi vardı slotlarda rahat rahat kasıyordum. Şimdi ne oldu yer yok her yer dolu. Paramı geri iade edin oynamak istemiyorum. Pot bile alamıyoruz şuan çok pahalı.

Syrax

Staff member
Selamlar,

Birleşimin amacı oyuncularımızı tek bir çatı altında toplayarak daha sosyal ve eğlenceli bir ortam yaratma isteğimizden kaynaklanmaktadır. Bu karar, sizlerden gelen geri bildirimler ve oyun deneyiminizi daha iyi hale getirme hedefimizle alınmıştır.

İyi forumlar.

Yapmayın ya oyuna girip bir bakın pot bile alamıyoruz slotlar full dolu, siz satıyordunuz pus dan pot satıyordunuz oda yok para kasamıyoruz heryer dolu nasıl oynayacağız, çok kötü oldu. 15 günde server mı birleştirilir olmadı gerçekten hiç olmadı. Ve telafi bile etmiyorsunuz, böyle çok oyuncu kaybedersiniz.

Avrupa lokasyonlu bir hosting kurulmayacak anladigim kadariyla, sanirim yukarida iyi ifade edemedim, turkiye lokasyonunda bulunan hosting serverine baglandigimdan dolayi yurtdisinda yasanayn biri olarak ister istemez ping okusuyor hosting serverine uzakliktan dolayi. Avrupaya hosting acmadiginiz surece benim pingim 100 ms seviyelerinde kalacaktir yaptiginiz stabilize calismalari bana ve benim gibi yurtdisindan baglananlara bir fayda saglamayacaktir. Lutfen avrupada hosting acilmayacaksa belirtinki bende oyuna devam edip etmeyecegimi dusuneyim.

Herkese iyi oyunlar.

RUTHLESS

Staff member
Avrupa lokasyonlu bir hosting kurulmayacak anladigim kadariyla, sanirim yukarida iyi ifade edemedim, turkiye lokasyonunda bulunan hosting serverine baglandigimdan dolayi yurtdisinda yasanayn biri olarak ister istemez ping okusuyor hosting serverine uzakliktan dolayi. Avrupaya hosting acmadiginiz surece benim pingim 100 ms seviyelerinde kalacaktir yaptiginiz stabilize calismalari bana ve benim gibi yurtdisindan baglananlara bir fayda saglamayacaktir. Lutfen avrupada hosting acilmayacaksa belirtinki bende oyuna devam edip etmeyecegimi dusuneyim.

Herkese iyi oyunlar.
Europa sunucumuzun veri akışı Avrupa lokasyonlu sunucularımızdan sağlanmaktadır.

Tera sunucumuz ile yapılan mergele birlikte sunucularımızda stabilizasyon çalışmaları yapılmıştır.

Selamlar,

Birleşimin amacı oyuncularımızı tek bir çatı altında toplayarak daha sosyal ve eğlenceli bir ortam yaratma isteğimizden kaynaklanmaktadır. Bu karar, sizlerden gelen geri bildirimler ve oyun deneyiminizi daha iyi hale getirme hedefimizle alınmıştır.

İyi forumlar.
Açıkcası bu dediğiniz olmadı daha kötü şartlara soktunuz bizleri..

IMG_0369.jpeg

MS SORUNUNU ÇÖZDÜLER BİZİM İÇİN ARKADAŞLAR LÜTFEN YÖNETİCİ ABİLERİ RAHATSIZ ETMEYELİM MS DE GÖRÜLEN 135 ASLINDA 135 DEĞİL SADECE 35 ÖYLE DEĞİL Mİ SEVĞİLİ YÖNETİCİ :)