Etkinlik İtemlerinin Ring ile Satılması

Arkadaşlar merhaba,

Ben Ultimate sunucusundan NYTHERION (Ümit).

9 Eylül tarihinde ringe basılı RELIC +25 itemi aldım. Ancak bu item bir etkinlik itemi olduğu için süresi doldu ve ben ringi bozduğumda tamamen kayboldu.

İlk etapta nedenini anlayamadım ve bir bug olduğunu düşündüm. Daha sonra clanımdaki arkadaşlarıma sorduğumda, bu itemin Auction House’da süreli olarak satıldığını ve süresi dolduğunda kaybolduğunu söylediler.

Arkadaşlar, bu itemi almak için ciddi miktarda GB karşılığı olan itemler verdim ve takas ettim. Böyle pahalı bir itemin — hatta herhangi bir etkinlik iteminin — ring halinde satılabilmesi ve trade edilebilmesi büyük bir oyun açığıdır. Bu açığı kötüye kullanmak isteyen insanlar mutlaka çıkacaktır.

Benim bir anlık dikkatsizliğime geldi çünkü “expiration date” ibaresi itemin en altında, fark edilmeyecek şekilde yazıyor. Eklediğim resimlerde de ne demek istediğimi görebilirsiniz.

Bu konuyu, hem oyun yönetiminin dikkatini çekmek hem de başka oyuncuların aynı mağduriyeti yaşamaması için açıyorum.

Destek veren herkese teşekkür ederim.

Saygılarımla,
NYTHERION / Ultimate

Attachments

• WhatsApp Image 2025-09-12 at 14.00.36.jpeg
    WhatsApp Image 2025-09-12 at 14.00.36.jpeg
    108.6 KB · Views: 15

RUTHLESS

Staff member
Arkadaşlar merhaba,

Ben Ultimate sunucusundan NYTHERION (Ümit).

9 Eylül tarihinde ringe basılı RELIC +25 itemi aldım. Ancak bu item bir etkinlik itemi olduğu için süresi doldu ve ben ringi bozduğumda tamamen kayboldu.

İlk etapta nedenini anlayamadım ve bir bug olduğunu düşündüm. Daha sonra clanımdaki arkadaşlarıma sorduğumda, bu itemin Auction House’da süreli olarak satıldığını ve süresi dolduğunda kaybolduğunu söylediler.

Arkadaşlar, bu itemi almak için ciddi miktarda GB karşılığı olan itemler verdim ve takas ettim. Böyle pahalı bir itemin — hatta herhangi bir etkinlik iteminin — ring halinde satılabilmesi ve trade edilebilmesi büyük bir oyun açığıdır. Bu açığı kötüye kullanmak isteyen insanlar mutlaka çıkacaktır.

Benim bir anlık dikkatsizliğime geldi çünkü “expiration date” ibaresi itemin en altında, fark edilmeyecek şekilde yazıyor. Eklediğim resimlerde de ne demek istediğimi görebilirsiniz.

Bu konuyu, hem oyun yönetiminin dikkatini çekmek hem de başka oyuncuların aynı mağduriyeti yaşamaması için açıyorum.

Destek veren herkese teşekkür ederim.

Saygılarımla,
NYTHERION / Ultimate
Merhaba,

Etkinlik relic item ile karakterin ringlenmesi konusunda siz değerli oyuncumuzun da bahsetmiş olduğu şekilde, ring detaylarında relic iteminin süresi yazmaktadır.

Bu konuda yapmış olduğunuz geri dönüş doğrultusunda notlarımızı aldık ve konu hakkında değerlendirme yapacağız. Değerlendirme sonrası alabileceğimiz aksiyonlar konusunda planlamaları sağlayacağız.

İyi forumlar dileriz.

Last edited:
Geri dönüşünüz için teşekkür ederiz.
Ancak yine de sorumluluğu oyuncuya bırakmak doğru değil. Siz de bakın lütfen eklediğim resimde 'süreli' olduğu ibaresi sizce dikkat çekiyor mu? Ayrıca bir etkinlik itemi hiçbir şekilde satılamaz, trade edilemez, ringlenemez. Bildiğimiz bütün oyunlarda bunu böyle gördük. Böyle olayların tekrar yaşanmaması adına önlem alınmasını rica ediyoruz.

Çünkü kötü niyetli insanlar hep vardı ve hep var olacaklar.

Saygılarımla,
NYTHERION / Ultimate

1757847996506.png

Syrax

Staff member
Merhaba,

Ekip arkadaşımın da belirttiği üzere, ilgili eşyanın (Relic) kullanım süresi üzerinde belirtilmektedir.

Merchant ve Trade işlemleri sırasında siz değerli oyuncularımızın daha dikkatli olmasını rica ederiz.

Konu ile ilgili gerekli çalışmaları başlatmış bulunmaktayız. İyi forumlar dileriz.