Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
0
Views
2K
Replies
0
Views
3K
Sürekli notice kısmında özellikle emulatorle ilgili çok ciddi yaptırımlar olduğunu görüyorum .aynı şekilde sanallaştırma da emulator sayılır .yani tablet telefon hariç hepsi emülatör aslında .peki bu izbandut clani emülatör degilmi.emulator olduğunu bilmeyen yok .aynı şekilde morde farm ayazma farm vs .bunların itirafları da var.bukadar şaibe varken bu insanları denetlemek gerekmez mi.belliki emülatörü tespit ededecek bir yazilimiziniz yok.zira emulatorle giren insanlar tanıyorum aylardır banlanmiyorlar.ozaman yerinde inceleme yada videolu kanıt istemeniz gerekmezmi .bunuda burdaki bu durumdan şikayet eden yüzlerce oyuncuya sunmanız gerekmezmi .samimi dürüst bir ortam oluşturmak adına .zira insanlar çatır çatır oyunu bırakıyor .çünkü farm yapamıyor.bu oyunun en güzel zevklerinden biri farm. State golem onlarda ki oyunda ki en kazançlı keyifli slot .ağaçlar onlarda.orasininda karı fena değil . goblinler onlarda .haricinde karlı bir slot yok.bence burdaki bu oyunu oynayan yada bırakma aşamasında olan herkes böyle bir kanıt bekliyordur .bu 3 5 chari olup farm yapan arkadaslardaki gibi basit bir durum değil .infaal yaratmis bir durum .aylardır da tüm oyuncuları oyundan soğutan bir durum değil .bukadar çok hesabın tek noktadan oyuna sokulmasi ,oyunun bütün dinamik yapısını bozması zaten bu oyunda suç olmalı .bir nevi oyuna bir saldırı aslında .uzun soluklu gidecek bir oyunun okadarda uzun sürmesini sağlamayacak bu durum .birde emülatör olduğunu biliyoruz. Kimse 400 tane cihazı kontrol edemez bir yere sığdıramaz hayatın olağan akışına aykırı neresinden baksanız .400 hayalet hesap için 400 gerçek oyuncu kaybetmek çokta geleceğe dönük ticari bir eylem değil. Onlar GB düştüğü anda kazanç azalınca bir günde cekilecekler.onlar çekilince bırakanlar geri donecekmi .81 lwl hesabım var .her an bırakmayı düşünüyorum .bunaldım çünkü.

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir