Yasak yiğidim yasak anlamıyo musun ? burda emülatör falans filan yasak cezası hesap kapatılmasına kadar gider
Selamlar,Manitayı unuttuk dayı bu nasıl bir oyunmuş yok böyle bir oyun
Eyv tşkler sizlerle bu değerleri anları paylaşmak benim için de mutluluk vericiSelamlar,
Sizleri aramızda görmekten mutluyuz.
Dipnot: Özel hayatınıza yeterli kadar vakit ayırmayı unutmayın sonuçları kötü olabilir
İyi forumlar dileriz.
Merhaba,bu ülkede 2inci telefon kullanan %2 falandır. şimdi aura eslant camp1 camp 2 camp 3 slotlarında nickleri birbirinin aynısı olan onlarca partinin 8-16-24-32-64 telefonu var öyle mi? sitelerin gb alımı kapalı olduğunu bile bile kimse telefona yatırım yapmaz o yüzden emülatör var multi var belki de daha fazlasını bile buldular o da var. haksız rekabet nasıl olur biraz slotları gezerseniz anlarsınız.
Cok dogru bence bu oyun mobile ile devam edemez farm yapacagiz diye 70 milyarlik telefonlarimiz mahvoluyor. Ya emulatoru yasaklayin tamamen slotlarida gezen gm ler olsun bloodrains clani var aurada adam 25 30 char ile agaclarda sorsan mobilden girdim der. Yada emulatorun yasagini kaldirin bizde bilgisayarimiza kuralim nasilsa kurulumunu video ile anlatin bir pc den bir char ip ye izin verilsin 20_30 charla farm yapanlarda banlansin. Yoksa boyle giderse bataryam mahvolmaya basladi herseyimi satip birakicamemilatör kullanımı yasak diyosunuzda bunun bi yaptırımı olucakmı otomatik ban sistemi vs gibi bi özellik varmı insanlar kullanıyor bunun önüne geçebilcek bir sistem varmı
siteler bu yüzden gold bar alımı yapmıyor sürekli cash desteğini nakit harcama yaparak karsılıyoruz
Merhaba,Cok dogru bence bu oyun mobile ile devam edemez farm yapacagiz diye 70 milyarlik telefonlarimiz mahvoluyor. Ya emulatoru yasaklayin tamamen slotlarida gezen gm ler olsun bloodrains clani var aurada adam 25 30 char ile agaclarda sorsan mobilden girdim der. Yada emulatorun yasagini kaldirin bizde bilgisayarimiza kuralim nasilsa kurulumunu video ile anlatin bir pc den bir char ip ye izin verilsin 20_30 charla farm yapanlarda banlansin. Yoksa boyle giderse bataryam mahvolmaya basladi herseyimi satip birakicam
Sevgili ruthless, sisteminize takılmadan 999 tane char açanlar var yayınlarda gösteriyorlar. Sizin sistem farkedemedi de hiç slotlarıda mı gezmiyorsunuz valla helal olsun başarılı yaptığınız işlerMerhaba,
Emülatör programlar, sistemimiz tarafından otomatik bir şekilde algılanabilmektedir.
Konu hakkında inceleme sağlanacaktır. Bildiriminiz için teşekkür ederiz.
İyi forumlar dileriz.
adamlar forumda artık otomatik cevap vermiyor ne slot gezmesi oyun yeterince hype yaptı herhalde.Sevgili ruthless, sisteminize takılmadan 999 tane char açanlar var yayınlarda gösteriyorlar. Sizin sistem farkedemedi de hiç slotlarıda mı gezmiyorsunuz valla helal olsun başarılı yaptığınız işler
tüm itemleri sattım zararın neresinden dönsen kardır çıkan parayıda siteye sattım yatırdığımın yarısını bile kurtaramadım ama olsun bunlara daha fazla para kazandırmaktansa böylesi daha iyi. sadece paramız gitmiyor stresten sinirden deli ediyor sistem bizi. adamlar bilgisayarlardan parti parti char sokuyor slot gezen 1 tane yetkili görmedim boşa zaman kaybı.Merhaba defalarca söylemekten sıkıldım bıktım lanet olsun oyununuza diyip gitmek var ama emeğim var param var burada .. adam tehdit ediyor.. altı üstü iki tane telefonum varr adam 50 belki 100 hesap yeter artık bırakın saçmalamayı ilgilenin su gereksiz insanlarla...View attachment 3349
Aahahahaha .. Yav hiç güleceğim yoktu Oyunun ismini değiştirdi adamlar, oyunun yeni adı Emülatör Online sen hala otomatik algılanıyor falan diyorsun.. Oyunda 10000 online varsa abartmıyorum eksik söylüyor olabilirim, 9000 emülatör.Merhaba,
Emülatör programlar, sistemimiz tarafından otomatik bir şekilde algılanabilmektedir.
Konu hakkında inceleme sağlanacaktır. Bildiriminiz için teşekkür ederiz.
İyi forumlar dileriz.
Merhaba,Merhabalar, lütfen bu emülatör illetinden bizi kurtarın. Bende 2 tel var giriyiyorum adamda 8 tel varsa girsin yine lafım yok ama bu slotlarin halı ne Allah aşkına. Tamam emülatör kullanan da para yatırıyor görüyorum ama rekabeti ortadan kaldırıyor piyasayı bitiriyor. Sizde drop düşürmek zorunda kalıyorsunuz. Bu haksız rekabeti engelleyin lütfen. Bunun harici oyun güzel oynayış güzel. Bu konuyu cozmenizi bekliyoruz. Bir deneyin slotları gezin sizde göreceksiniz. Uygun cezalarla yaptırımlarla bu önlenebilir. Bu şekilde devam ederse bugün kazanırsınız, yarın oyun çöp olur.
Saygılar
Teşekkürler size güveniyoruzMerhaba,
Emülatör kullanımları için ekstra güvenlik önlemlerimiz üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir ve bu önlemler en kısa sürede aktif hale getirilecektir.
Forum konumuzda bahsi geçen kullanıcılar ile ilgili tarafımızca bir inceleme başlatılmıştır. İnceleme sonucunda, kurallarımızı ihlal ettiği tespit edilen kullanıcılara cezai işlem uygulanacaktır.
Keyifli forumlar dileriz.