emilatör..........

Teknoloji çağındayız emülatörü otomatik algılıyor diyip verilen isimleri kontrol ediyor musunuz ? Yoksa sistem yakalayınca mi banliyor yani sizin programın da kirilicak bir yöntemi usulü vardır 14 yaşındaki çocuk banka soyuyor hack atıyor demek istediğim oyun nerelere geldi pk atmak için char dizmesi gerek ama 400 500 charla farm atan arkadaşlardan dolayı ne yapabilmeye çalıştığımız farmdan keyf aliyoruz nede oyundan notunuzu siz alirsiniz gerçi ama ben yinede yazım dedim sayın yöneticiler

RUTHLESS

Staff member
Teknoloji çağındayız emülatörü otomatik algılıyor diyip verilen isimleri kontrol ediyor musunuz ? Yoksa sistem yakalayınca mi banliyor yani sizin programın da kirilicak bir yöntemi usulü vardır 14 yaşındaki çocuk banka soyuyor hack atıyor demek istediğim oyun nerelere geldi pk atmak için char dizmesi gerek ama 400 500 charla farm atan arkadaşlardan dolayı ne yapabilmeye çalıştığımız farmdan keyf aliyoruz nede oyundan notunuzu siz alirsiniz gerçi ama ben yinede yazım dedim sayın yöneticiler
Merhaba,

Ticket sisteminden bildirilen tüm isimler detaylı bir şekilde incelenmektedir.

İyi forumlar dileriz.

"Emülatör otomatik tespit edilir" falan diyolar da edilemez kanka, emülatör de bir cihazın aynı donanım ve versiyon özelliklerine sahip bu yüzden güvenlik duvarı loglarına "bu adam emülatör" diye düşmez. Otomatik tespit dedikleri şey ise sen ticket atıyosun sonra admin oyun sunucu veri trafiğini sağlamak için senin ağ'ının üzerinde oluşturulan ip ve port vasıtası ile senin cihaz ekran görüntünü alıyor ve aldığını fark ediyosun zaten MS direk 400'lere çıkıyor. Bilgisayardan giriyorsan zaten aldığı screenshotta arayüz kendini belli ediyor ve sonra banlıyorlar. Bana en mantıklı gelen emülatör tespit yöntemi bu şayet böyle yapmıyorlarsa da yapsınlar, ben olsam böyle yapardım. Haydi hoşçakalın ben oyunu bırakıyorum yoksa elimden bi kaza çıkacak. :)

İllegal macro kullanan TRYHARD clanı BROKEN ve çetesinin videosunu bırakıyorum bu arkadaşlar aylardır başka bir kişinin kasmaması için 4 slot kapatıp oyunu resmen suistimal ediyorlar, şikayet etmemize rağmen defalarca dalga geçip istediğin kadar şikayet et gibi tepkiler veriyorlar. Maalesef yeni post açamadım açabilen varsa linki paylaşsın aylardır bu adamlar ban yemeden takılıyorlar umarım bir sonuç alabiliriz buradan

RUTHLESS

Staff member
İllegal macro kullanan TRYHARD clanı BROKEN ve çetesinin videosunu bırakıyorum bu arkadaşlar aylardır başka bir kişinin kasmaması için 4 slot kapatıp oyunu resmen suistimal ediyorlar, şikayet etmemize rağmen defalarca dalga geçip istediğin kadar şikayet et gibi tepkiler veriyorlar. Maalesef yeni post açamadım açabilen varsa linki paylaşsın aylardır bu adamlar ban yemeden takılıyorlar umarım bir sonuç alabiliriz buradan
Merhaba,

Konu hakkında ticket açmanız gerekmektedir,

Detaylı log kontrolleri sağlanacaktır.

Ticket açmak için tıklayınız.

İyi oyunlar dileriz.

Merhaba
Oyunu seven ve oyunu uzun zaman daha oynamak isteyen bir user olarak oyun yönetimini eleştirmek istiyorum.
1.Ben oyuna başladığımda 800 TL den gb satın alıyordum. Şuan geldiği durum ortada. Gb oyun yönetimini ilgilendirmez. Ama oyuna olan talebi bir nebze temsil eder. Buradan oyuna yatırım yapacak oyuncu miktarında düşük olduğu varsayılabilir. Savaş haritasında farm atan birisi olarak bu durum gözlede görülüyor.Peki bunun sebebi ne ? Sebebi ;
Multi hesap para kasanların her ay premium alması oyun yönetiminin hoşuna gidiyor. Onları kaybetmek istemiyor. En basit örneği kaç defa oto atak yapmanın daha pahalı olması gerektiğini yazdım. Bu benim için bir maliyet iken ben istiyorum ama oyun yönetimi istemiyor. Çünkü farm hesaplarını kaybedecek. Peki bu farmerları kim besliyor. Bizler. Bireysel oynayan biraz farm biraz pk atan real userlar.
Eeee bizde de sayı azalıp para bitince farmerlar bırakma sürecine geldiler.
2. Bireysel bir oyuncu gelişmek için farm atması lazım. Savaş haritası hariçi haritalar full dolu. Boş yer yok. Np isteyen bir 4. sunucu yapıldı ama aylardır istediği np değeri aynı. Savaş haritasında başından ayrılmadan farm attığını düşünelim. Reaper shade dagger pazarlarda para ediyor mu ? Reaper ın para etmediğin bir yerde holy yazmam komik olur herhalde. Bunları afk olarak kasan dünya hesap varken bunlar nasıl para edecek. Savaş haritasında öle öle item düşürmeye çalışıyorsun oda para etmiyor. Bu durumda bireysel oyuncu ne yapıyor, doğal olarak oyundan soğuyor ve düşüyor.
Neticeye gelirsek;
Bu kadar güzel bir oyun, oyun yönetimin sürdürebilirlik yerine anlık sıcak para politikası yüzünden kan kaybediyor.
Doğru veya yanlış benim önerim.
Oto atak elmas değeri artırılması. Bu sayede bir slota fazla fazla hesap bırakılmasının önüne geçilmesi. Slotlarda itemli hesapların farm atabilmesinin sağlanmasını sağlar.
(Not: Market mana ve can potu maliyetlerinin aynı olması saçmalık ve warrior lara haksızlık. Mana 200 elmas ise can 100 elmas olmalı. Npc fiyatları aynı değil ama market fiyatları aynı. Warriorlar can potunu çok kullanıyor ve pahalıya geliyor.)
Camp1 camp2 camp3 ve camp4 ün np sıralamasına göre aralıkları alınması. Örneğin
Camp1 herkese açık.
Camp2 np sıralaması ilk 3000.
camp3 np sıralası ilk 10.000.
Camp4 np sıralaması ilk 20.000 misal rakamlar.
Camp lar arasında drop bonus farkı olması.
Camp1 0
camp2 yüzde 30
camp3 yüzde 20
camp4 yüzde 10 gibi
Bu veya benzeri çalışma yapılır rekabet artırılırsa, farm hesapları azalır ve düşen itemler para etmeye başlarsa oyuncular daha mutlu olacak ve kalıcı olacaklardır.
İyi çalışmalar.

Syrax

Staff member
Merhaba
Oyunu seven ve oyunu uzun zaman daha oynamak isteyen bir user olarak oyun yönetimini eleştirmek istiyorum.
1.Ben oyuna başladığımda 800 TL den gb satın alıyordum. Şuan geldiği durum ortada. Gb oyun yönetimini ilgilendirmez. Ama oyuna olan talebi bir nebze temsil eder. Buradan oyuna yatırım yapacak oyuncu miktarında düşük olduğu varsayılabilir. Savaş haritasında farm atan birisi olarak bu durum gözlede görülüyor.Peki bunun sebebi ne ? Sebebi ;
Multi hesap para kasanların her ay premium alması oyun yönetiminin hoşuna gidiyor. Onları kaybetmek istemiyor. En basit örneği kaç defa oto atak yapmanın daha pahalı olması gerektiğini yazdım. Bu benim için bir maliyet iken ben istiyorum ama oyun yönetimi istemiyor. Çünkü farm hesaplarını kaybedecek. Peki bu farmerları kim besliyor. Bizler. Bireysel oynayan biraz farm biraz pk atan real userlar.
Eeee bizde de sayı azalıp para bitince farmerlar bırakma sürecine geldiler.
2. Bireysel bir oyuncu gelişmek için farm atması lazım. Savaş haritası hariçi haritalar full dolu. Boş yer yok. Np isteyen bir 4. sunucu yapıldı ama aylardır istediği np değeri aynı. Savaş haritasında başından ayrılmadan farm attığını düşünelim. Reaper shade dagger pazarlarda para ediyor mu ? Reaper ın para etmediğin bir yerde holy yazmam komik olur herhalde. Bunları afk olarak kasan dünya hesap varken bunlar nasıl para edecek. Savaş haritasında öle öle item düşürmeye çalışıyorsun oda para etmiyor. Bu durumda bireysel oyuncu ne yapıyor, doğal olarak oyundan soğuyor ve düşüyor.
Neticeye gelirsek;
Bu kadar güzel bir oyun, oyun yönetimin sürdürebilirlik yerine anlık sıcak para politikası yüzünden kan kaybediyor.
Doğru veya yanlış benim önerim.
Oto atak elmas değeri artırılması. Bu sayede bir slota fazla fazla hesap bırakılmasının önüne geçilmesi. Slotlarda itemli hesapların farm atabilmesinin sağlanmasını sağlar.
(Not: Market mana ve can potu maliyetlerinin aynı olması saçmalık ve warrior lara haksızlık. Mana 200 elmas ise can 100 elmas olmalı. Npc fiyatları aynı değil ama market fiyatları aynı. Warriorlar can potunu çok kullanıyor ve pahalıya geliyor.)
Camp1 camp2 camp3 ve camp4 ün np sıralamasına göre aralıkları alınması. Örneğin
Camp1 herkese açık.
Camp2 np sıralaması ilk 3000.
camp3 np sıralası ilk 10.000.
Camp4 np sıralaması ilk 20.000 misal rakamlar.
Camp lar arasında drop bonus farkı olması.
Camp1 0
camp2 yüzde 30
camp3 yüzde 20
camp4 yüzde 10 gibi
Bu veya benzeri çalışma yapılır rekabet artırılırsa, farm hesapları azalır ve düşen itemler para etmeye başlarsa oyuncular daha mutlu olacak ve kalıcı olacaklardır.
İyi çalışmalar.
Merhaba,

Görüş ve bildirimleriniz için teşekkür ederiz!

Siz değerli oyuncularımızın bizlere iletmiş olduğu Şikayet & Öneri konularını not aldığımızı ve ekip arkadaşlarımızla birlikte değerlendirme sürecinden geçirdiğimizi bildirmek isteriz.

İyi forumlar dileriz.

Syrax

Staff member
Yorumumu neden sildiğiniz öğrenebilir miyim? Forum kurallarına aykırı bir şey yazdığımı düşünmüyorum.
Merhaba,

Topluluğumuzun sağlıklı bir şekilde işlemesini sağlamak adına, forum kurallarımıza aykırı olan tüm içerik ve ifadeler, topluluk kurallarımız doğrultusunda tarafımızca kaldırılmaktadır.

İyi forumlar dileriz.

Merhaba,

Topluluğumuzun sağlıklı bir şekilde işlemesini sağlamak adına, forum kurallarımıza aykırı olan tüm içerik ve ifadeler, topluluk kurallarımız doğrultusunda tarafımızca kaldırılmaktadır.

İyi forumlar dileriz.
O konuda sizinle hemfikirim ama forum kullarına aykırı olan bölümü ve ihlal edilen kuralı öğrenebilir miyim? Kötü üslup, ırkçılık, hakaret, yalan?

sizce bunlar burada ne yapıyor? şimdi bunlar emülatör değil mi?

Attachments

• IMG_7272.jpeg
    IMG_7272.jpeg
    895.4 KB · Views: 18
Siz şimdi bu üsttekileri açıp bunlar 10 tane telefon kullanıyor derseniz buna kimse inanmaz. ha kullanıyor diyelim, bu senin oyununu rekabetçi yapmaz. anlamı senin oyunundan adam ticari bir rant elde ediyordur. Bu da diğer oyuncu ve kullanıcıların iyiliği için engellenmesi gereken bir şeydir. kopyala yapıştır ticket aç demeyin; kullanıcı ilişkiniz baya baya yerlerde, güya burada ciddiye aldığınızı söylüyorsunuz ancak size yüzlerce gelen mesajlar üzerine insanları ticket’a yönlendiriyorsunuz. çıkın slotları gezin önlem alın. kimse sizin oyun kurallarınızın ve standardının bekçisi olmak zorunda değil. bunu siz slot slot geze geze, paşa paşa yapacaksınız. ben sizden karakterimi geliştirmek için gb alıcam, aç

geliştirmek için gb alıcam, elemanlar slotlarda terör estirecek. benim harcadığım paranın karşılığı olmamasına müsaade edeceksin. sizin bu yaptığınızın asıl rekabet aykırılığı var. buna da kimse müdahale edemez kafasında gitmeyin, ticaret bakanlığına şikayete bakar. bir anda ne app store da ne play store’da kalırsınız. bunla ilgili ilk şikayetimi de yarın ileteceğim. bu yorumu da buraya ekliyorum, silerseniz bunu da ayrıca ileteceğim, video kaydını aldım. kullanıcı yorumlarını haksız yere silme, kaldırma, görünürlüğünü engelleme, sansürleme gidin cezasını araştırın. burada da milletin yorumunu kafanıza göre silmeyin.

Daha önce mesajlarımı sildiniz. Yine sileceksiniz ama yazmadan rahat edemem. Rekabetçi ve adil bir oyun ortamından bahsedip duruyorsunuz ama 100 tane telefonu (legal şekilde telefon ile girdiğiniz varsayarsak) olan adamın bu adil ortamı bozduğunun farkında mısınız?