emilatör..........

Teknoloji çağındayız emülatörü otomatik algılıyor diyip verilen isimleri kontrol ediyor musunuz ? Yoksa sistem yakalayınca mi banliyor yani sizin programın da kirilicak bir yöntemi usulü vardır 14 yaşındaki çocuk banka soyuyor hack atıyor demek istediğim oyun nerelere geldi pk atmak için char dizmesi gerek ama 400 500 charla farm atan arkadaşlardan dolayı ne yapabilmeye çalıştığımız farmdan keyf aliyoruz nede oyundan notunuzu siz alirsiniz gerçi ama ben yinede yazım dedim sayın yöneticiler

RUTHLESS

Staff member
Teknoloji çağındayız emülatörü otomatik algılıyor diyip verilen isimleri kontrol ediyor musunuz ? Yoksa sistem yakalayınca mi banliyor yani sizin programın da kirilicak bir yöntemi usulü vardır 14 yaşındaki çocuk banka soyuyor hack atıyor demek istediğim oyun nerelere geldi pk atmak için char dizmesi gerek ama 400 500 charla farm atan arkadaşlardan dolayı ne yapabilmeye çalıştığımız farmdan keyf aliyoruz nede oyundan notunuzu siz alirsiniz gerçi ama ben yinede yazım dedim sayın yöneticiler
Merhaba,

Ticket sisteminden bildirilen tüm isimler detaylı bir şekilde incelenmektedir.

İyi forumlar dileriz.

"Emülatör otomatik tespit edilir" falan diyolar da edilemez kanka, emülatör de bir cihazın aynı donanım ve versiyon özelliklerine sahip bu yüzden güvenlik duvarı loglarına "bu adam emülatör" diye düşmez. Otomatik tespit dedikleri şey ise sen ticket atıyosun sonra admin oyun sunucu veri trafiğini sağlamak için senin ağ'ının üzerinde oluşturulan ip ve port vasıtası ile senin cihaz ekran görüntünü alıyor ve aldığını fark ediyosun zaten MS direk 400'lere çıkıyor. Bilgisayardan giriyorsan zaten aldığı screenshotta arayüz kendini belli ediyor ve sonra banlıyorlar. Bana en mantıklı gelen emülatör tespit yöntemi bu şayet böyle yapmıyorlarsa da yapsınlar, ben olsam böyle yapardım. Haydi hoşçakalın ben oyunu bırakıyorum yoksa elimden bi kaza çıkacak. :)

İllegal macro kullanan TRYHARD clanı BROKEN ve çetesinin videosunu bırakıyorum bu arkadaşlar aylardır başka bir kişinin kasmaması için 4 slot kapatıp oyunu resmen suistimal ediyorlar, şikayet etmemize rağmen defalarca dalga geçip istediğin kadar şikayet et gibi tepkiler veriyorlar. Maalesef yeni post açamadım açabilen varsa linki paylaşsın aylardır bu adamlar ban yemeden takılıyorlar umarım bir sonuç alabiliriz buradan

RUTHLESS

Staff member
İllegal macro kullanan TRYHARD clanı BROKEN ve çetesinin videosunu bırakıyorum bu arkadaşlar aylardır başka bir kişinin kasmaması için 4 slot kapatıp oyunu resmen suistimal ediyorlar, şikayet etmemize rağmen defalarca dalga geçip istediğin kadar şikayet et gibi tepkiler veriyorlar. Maalesef yeni post açamadım açabilen varsa linki paylaşsın aylardır bu adamlar ban yemeden takılıyorlar umarım bir sonuç alabiliriz buradan
Merhaba,

Konu hakkında ticket açmanız gerekmektedir,

Detaylı log kontrolleri sağlanacaktır.

Ticket açmak için tıklayınız.

İyi oyunlar dileriz.