emilatör..........

emilatör kullanımı yasak diyosunuzda bunun bi yaptırımı olucakmı otomatik ban sistemi vs gibi bi özellik varmı insanlar kullanıyor bunun önüne geçebilcek bir sistem varmı
siteler bu yüzden gold bar alımı yapmıyor sürekli cash desteğini nakit harcama yaparak karsılıyoruz

RUTHLESS

Staff member
emilatör kullanımı yasak diyosunuzda bunun bi yaptırımı olucakmı otomatik ban sistemi vs gibi bi özellik varmı insanlar kullanıyor bunun önüne geçebilcek bir sistem varmı
siteler bu yüzden gold bar alımı yapmıyor sürekli cash desteğini nakit harcama yaparak karsılıyoruz
Merhaba,

Emülatör programlar, sistemimiz tarafından otomatik bir şekilde algılanabilmektedir.

Konu hakkında inceleme sağlanacaktır. Bildiriminiz için teşekkür ederiz.

İyi forumlar dileriz.

Merhaba,

Emülatör programlar, sistemimiz tarafından otomatik bir şekilde algılanabilmektedir.

Konu hakkında inceleme sağlanacaktır. Bildiriminiz için teşekkür ederiz.

İyi forumlar dileriz.

Emulatorler sistemleriniz tarafindan algılanabiliyorsa, 1 hesapla 1x giriş yapma hakkı olabilir. Multi girenlere yaptırım uygulanabilir. Telefona sarj dayandıramiyoruz. Telefon sürekli sarjdayken oynuyoruz. PC de 1x girişe müsade edilirse, afk olarak sürekli online olabiliriz.

RUTHLESS

Staff member
Emulatorler sistemleriniz tarafindan algılanabiliyorsa, 1 hesapla 1x giriş yapma hakkı olabilir. Multi girenlere yaptırım uygulanabilir. Telefona sarj dayandıramiyoruz. Telefon sürekli sarjdayken oynuyoruz. PC de 1x girişe müsade edilirse, afk olarak sürekli online olabiliriz.
Tekrardan merhaba,

Bu şekilde bir uygulama sağlayamayız. Oyuncular legal yöntemler ile giriş sağlıyor ise bu duruma müdahalede bulunamayız.

Ceza sistemimizi incelemek için tıklayınız.

İyi forumlar dileriz.

Merhaba ,
Emülatör kullananlar var ve bazıları banlandı ama endişem emülatör kullanan biriyle partye girdiğimde benım banlanma endişem. Sadece emülatör kullananlar banlanıyor değil mi partydeysem bir sorun yaşamıyorum.

Syrax

Staff member
Merhaba ,
Emülatör kullananlar var ve bazıları banlandı ama endişem emülatör kullanan biriyle partye girdiğimde benım banlanma endişem. Sadece emülatör kullananlar banlanıyor değil mi partydeysem bir sorun yaşamıyorum.
Selamlar,

Emulator kullanan oyuncuların tespiti inceleme ile yapılmaktadır. Siz şahsi olarak kullanmıyorsanız incelemelerde temiz görüneceksinizdir.

Bu sebeple herhangi bir cezai işlem almazsınız. Durumu lehinize hareket edecek şekilde kullanmadığınız sürece !!

İyi forumlar.

Merhaba, MacBook’tan girmek de emilatör olarak mı sayılıyor? MacBook’a da AppStore’dan indiriliyor. Anladığım kadarıyla telefondan da daha zor hareket etmesi. Sadece mause ile hareket edilebiliyor. Pk yada elle kasmak mümkün olmaz sanırım. Sadece genie açılabilir diye anladım ben.

RUTHLESS

Staff member
Merhaba, MacBook’tan girmek de emilatör olarak mı sayılıyor? MacBook’a da AppStore’dan indiriliyor. Anladığım kadarıyla telefondan da daha zor hareket etmesi. Sadece mause ile hareket edilebiliyor. Pk yada elle kasmak mümkün olmaz sanırım. Sadece genie açılabilir diye anladım ben.
MacBook emülatör olarak algılanmaktadır. Bilginize sunarız.

Sizlere avantaj sağlayacak herhangi bir yazılım ve donanım yasaktır.

İyi forumlar dileriz.

geçicen hocam algılanma muhabbetini. 2 hafta boyunca toplam 8 charla emülatörden oynadım hiçte banlanma olmadı uyarı bile olmadı. millete yalan söylemeyin. youtubede multi emulatör girişine kadar video var. slotlarda 8 -8 charlar var bunları düzeltmediğiniz sürece oyunda bırakan çok olur
Gb cakilmaya basladi zaten eskisi gibi fabrik basanda kalmadi bugün bende bıraktım fabrik basmayı, 20 m icin ugrasiyorsun değmiyor, diğer adam emülatör den gb yi götürüyor 😀😀

RUTHLESS

Staff member
Merhaba,

macOS cihazlarınıza, klavye ve mouse girişi sağlayabilirsiniz. Bu sebeple yasaktır.​

Kullanıcıya avantaj sağlaması sebebiyle emülatör yasaklanmıştır.

Emülatör kullanımından şüphelendiğiniz, kullanıcılar mevcut ise destek sistemimiz ile ilgili kullanıcıları bildirebilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.

Merhaba,

macOS cihazlarınıza, klavye ve mouse girişi sağlayabilirsiniz. Bu sebeple yasaktır.​

Kullanıcıya avantaj sağlaması sebebiyle emülatör yasaklanmıştır.

Emülatör kullanımından şüphelendiğiniz, kullanıcılar mevcut ise destek sistemimiz ile ilgili kullanıcıları bildirebilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.
Telefona da klavye mouse baglanabilir? O zaman macOs yasak degil telefon klavye baglamak yasak dogru mu anladim