Drop oranları..

Merhabalar,
Cz ve dream kesinlikle drop oranları arttırılması gerekiyor bu konu bence tartışılmamalı . Bunun yanında diğer haritalarda ki drop oranları rezalet ötesi bir an evvel düzeltilmeli. Full pus 900 lira veriyoruz ek olarak sürekli oto attack ve pot çekiyoruz. Yani biz oyun için üstümüze düşeni yapıyoruz. Fakat bu şekilde devam ederse daha da çok oyuncu kaybedeceksiniz bu kaçınılmaz.

Cz dışında drop kaldırılması lazım sen gelmiş haritalarda drop attırılsın diyorsun. Çakallar 50 tane çar ile bütün slotları aynı kişi dönüyor haram zıkkım olsun.. bu adamlardan gb alana da haram olsun.
Çok garip bir yaklaşım . Evet slotları işgal eden tek şahıslar var fakat bu adamlar da bir yatırım yapıyor sonuçta göz ardı etmemek lazım bence ...

Cz dışında drop kaldırılması lazım sen gelmiş haritalarda drop attırılsın diyorsun. Çakallar 50 tane çar ile bütün slotları aynı kişi dönüyor haram zıkkım olsun.. bu adamlardan gb alana da haram olsun.
Cs de mafya dolu ona bakrsak afk farm için slot bulamıyoruz cz dışında cz çıksak char dayanmıyor farm diye gidip pk dönüyor olay multi charlara çözüm bulunmalı drop kaldırmak çözüm değil bu dediğin ülkeye mülteciler geliyor onlara iş vermeyelim demek gibi bir şey onun yerine sınır güvenliği sağlamnsa ( siyaset olarak düşünmeyin lütfen örnek olarak verdim oyundaki multi charlara mülteci diyorlar çünkü genelde )

Server birleşimi sonrasında estlantta slot bulmak aşırı derecede zor durumda şuan kastığımız drop veren üç beş mob vardı oralarda şuan 3 er parti multichar dolu boşta kalan slotlar ise scroll olarak günde 8/10 tane ancak atıyor oto atak ve pot parası dâhi çıkmıyor solo kasan farm ve pk charimi geliştirmek için farm atmam lazım ama slotlar çok aşırı derecede dolu l

Yönetimin bakış açısı ortada 1 cihaz ve üyeliği alınmış bir karakter var mı var , bunun gibi 50 hesap olması ve bu 50 hesabın 1 kişiye ait olması yönetim tarafını ilgilendirmiyor evet bu bir savaş oyunu sonuçta bir kişi emek veriyor ve bu düzeni bir şekilde götürüyor benim yönetimden talebim biz solo oyuncuları da düşünmesi ben savaş alanına çıkmak için sitelerden veya şahıslardan GB almak istemiyorum emek vererek bir şeyler yapmak istiyorum ama bunu da imkansız kılıyorlar...

Yönetimin bakış açısı ortada 1 cihaz ve üyeliği alınmış bir karakter var mı var , bunun gibi 50 hesap olması ve bu 50 hesabın 1 kişiye ait olması yönetim tarafını ilgilendirmiyor evet bu bir savaş oyunu sonuçta bir kişi emek veriyor ve bu düzeni bir şekilde götürüyor benim yönetimden talebim biz solo oyuncuları da düşünmesi ben savaş alanına çıkmak için sitelerden veya şahıslardan GB almak istemiyorum emek vererek bir şeyler yapmak istiyorum ama bunu da imkansız kılıyorlar...
Kanka evet cihaz var ise sorun yok ama çoğu pcde hallediyor bu işi bende 2 cihaz var 1 tablet birde kullanmadığım telefon bir slotta takılıyorum. Bu şekilde olduğu zaman zaten problem olduğunu düşünüyorum. Ama bakıyorsun adam video çekmiş emülatör kullanıyor 30-40 tane char bunu da banlasınlar bir zahmet.

Amigo, si tienes un dispositivo, no hay problema. Pero la mayoría de las PC lo solucionan. Tengo dos dispositivos: una tableta y un teléfono que no uso, y están atascados en una ranura. Cuando pasa esto, creo que hay un problema. Pero luego ves a alguien que grabó un video y usa un emulador de 30 o 40 caracteres; deberían prohibirlo también; es un rollo.
Entiendo que incluso 50 cuentas de bots deben usar Autoattack, Premium y otros. Estos artículos son compras obligatorias en la TIENDA y tienen un impacto directo en la gestión.
No eliminarán estos artículos.