CZ'de duvar üstüne mage char koyma sorunu

Czde farm slotlarının yanlarındaki duvarların üzerine çıkılabiliyor. Muhtemelen bug var. Bunu çoğu oyuncu bilmediği için duvar üzerine koydukları 70 lv mage charları kimse elleyemiyor. Buradaki charlara asas, warior ile ulaşmak duvar üzerine çıkmadan mümkün olmadığı için tp charları kesilemiyor ve sürekli kestiğimiz karakterleri rahat rahat tekrar slotlara çekebiliyorlar. Bu hata düzelecek mi aylardır bunu yapıyorlar? Bu bugu kullananlar için bi ceza olacak mı? Biraz önce 40 dakika uğraşarak anca çıkabildim aynı yere ve adamların mage charlarını anca bu şekilde kesebildim. Adamlar 6-7 kişi parti kurmuşlar kestiğimiz adamı duvarın üstüne çekip tekrar devam ediyorlar kaldıkları yerden. Elimde ekran görüntüleri de var dilerseniz paylaşabilirim.

bu açığı kullanan oyuncuların listesini paylaşıyorum isteğiniz durumunda ss leri de atabilirim. The_Mortals clanı oyuncuları

::::0o0:::: (The_Mortals clanı)
TheGreatWal (The_Mortals clanı)
PATLAK__DILBER(duvar üstünde bekleyen tp mageleri) The_Mortals clanı
_HartBreaker_ (The_Mortals clanı)
__BeLaaa
Oo_oOKOo_oO(duvar üstünde bekleyen tp mageleri)
__KuBaR__ (Cine5 Clanı)
WO__X__OT (The_Mortals clanı)

Syrax

Staff member
Merhaba,

Bizlere iletmiş olduğunuz sorunun farkındayız ve bu tür yaşanan durumlar için çalışmalarımız mevcuttur. En kısa sürede aktif hâle getirilecektir.

Kanıt niteliği taşıyan ekran görüntüsü ve video kayıtlarını Ticket sistemi üzerinden bizlere iletebilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.