Solo oyuncular toplu bir şekilde oyun değiştirirse ozaman önlem alınır .oda kısa vadede zor .çünkü oyuna çok para yatırmış hatta bu sebeble oyunun bedava reklamını yapan insanlar dolu .birakamazlar .anca el altından itemlerini satıp kaçacak lar .iyi slotları geçtim artık onlarda gözün yokta ,kötü slotlardada onlar var .parababasi clani tp ile başlayan charlar tüm serverlarda ve tüm channellarda lunar wolf slotunu işgal etmiş durumda .bu gün boş buldum .DC yemiş demekki charlari .az koyayım dedim .20 dakka sonra adam yanima spawn oldu .direk PM attım yapma kardeş ben varım dedim.adam okadar hızlı bir şekilde doğduğu yerde oto atagi başlattı .muhtemelen sıradaki chara gecti .slotlarda kim var .ks varmı yokmu ona dahi bakmiyorlar .tuşa basıp sıradaki chara geçiyorlar direk .çünkü çok fazla charlari var.birde dikkat ettim .adama acayip drop düşüyor .bana gelenin 6 katı desem yeridir .bununda sebebini anlamış değilim .adamın üstünü çekiyorum sürekli .10 dakkada 1 +8 staf atıyor .1 saat gibi bir sürede 6 staf ,high clas stat kağıtları ,+8 ok ve çekiç düştü .ben böyle bir oran görmedim .