Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
0
Views
1K
Replies
0
Views
2K
Geçen gece felankor için toplananları görünce aklıma geldi, telefondan ve tabletten chati kullanmak zulüm gibi geliyor ama orada ortam sesli sohbeti olsa ne makara dönerdi diye düşündüm 😅

Bu arada benim talep/istek/geri-bildirimlerin ardı arkası kesilmiyor farkındayım umarım bu size memnuniyetsiz olduğumu düşündürmüyordur, öyle olsa dönem dönem bile olsa 3+ yıldır oynadığım tek oyun olmazdı 😅 yani ben başka embesiller gibi istediğim yapılmayınca küsüp ağlayacak, düsman kesilip çamur atacak yapıda bir adam da değilim, illa öyle olsun diye de yazmıyorum sadece fikrimi belirtiyorum, olursa olur, her düşüncem doğru olamaz en nihayetinde sonuçta bilmediğim şeyler var, deneyim eksikliği var, elimde hiç veri yok mesela 😅

Ama agalar glave, iron crossbow ve totamic club'ın Mirage dagger gibi rağbet görmemesi ve piyasalarının olması beni kahrediyor bunu da bilin 😅 nalet olsun aklıma gelen tek çözümde görünümlerinin abileriyle aynı olması belki hb flame efekti farkı olsa çok daha iyi bile olabilir 😅

Bu itemlerin bu kadar üzerinde durmamın sebebi shard, raptor, iron bow ve unique +10 itemlerin maliyetlerinin hem basacak hem de alacak çok az oyuncuya hitap ediyor olması, zaten bu yüzden pek warrior, okçu ve priest silahlarının +10'u yok, ama +9 silahlarla +10 silahlar arasındaki güç farkı görmezden gelinecek gibi değil, yanılmıyorsam bir sarı pot&wolf kadar fark yaratıyorlar, yani mesela bir shard +10 250k ise MD +10 125k, MD +10 fiyatı atıyorum aktif pk oyuncularının %35 ine hitap ediyorsa shard +10 en iyi ihtimalle %5 inin bütçesine hitap ediyordur

Yani silahlar +8' den +9' a yükseltilirken +10 atak kazanıyorsa, +9' dan +10'a atılırken +18 kazanıyor

+8 silahla yetinmeyen illa +9 kullanmak isteyen adamlar şimdi +9'a razılar +10 çok önemli degil diye düşünüyorlar benimde aklım bunu almıyor 😅

Herkes unutmuş ama ben unity zamanında warriorların nasıl oyuna küstüğünü, neredeyse soylarının tükendiğini, gece pksında ne kadar az warrior partisi görülebildiğini iyi hatırlıyorum. Herkes bunu cape bağladı ama ben öyle düşünmüyorum, o zamanlar her asasın elinde dual md +9 vardı neredeyse çünkü maliyeti genel oyuncunun bütcesine hitap ediyordu (8-9k) warrior ve okçu silahlarında sadece high classlar üzerinden ilerleniyordu ve çok azlardı, 45-60k felan diyorlardı buda çok az warrior oyuncusuna hitap ediyordu zaten 9 silahlı 3 5 tane vardı 😅 bilmiyorum belki ben yanılıyorum bu konuda ama capler öyle ezici bir güç farkı yaratmayacak şekilde düşünülmüştür diye tahmin ediuorum

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir