bu etkinliği istemiyoruz

iyi oyunlar

bu etkinliği butun clanlarca istemediğimizi belirttik hepki gösteriyoruz pk atmıyoruz ısrarla gene oluyor Aresin burada ne işi var bizi adamlara NPT ettirmek hoşunuzamı gidiyor ful 3 ful 10 adamlar gayeniz ne anlam veremiyoruz birleştirmeyimi düşünüyonuz bence çok ileri gittiniz kendinize gelin bırakın bizi

BornToBeWild

RUTHLESS

Staff member
iyi oyunlar

bu etkinliği butun clanlarca istemediğimizi belirttik hepki gösteriyoruz pk atmıyoruz ısrarla gene oluyor Aresin burada ne işi var bizi adamlara NPT ettirmek hoşunuzamı gidiyor ful 3 ful 10 adamlar gayeniz ne anlam veremiyoruz birleştirmeyimi düşünüyonuz bence çok ileri gittiniz kendinize gelin bırakın bizi

BornToBeWild
Merhaba,

Endişelerinizi ve tepkinizi anlıyoruz. Ancak belirtmek isteriz ki bu etkinlik, oyunun sunucular arası savaş konseptinin bir parçasıdır. Amaç, sunucular arasında rekabeti ve heyecanı canlı tutmaktır. Elbette bu etkinliğin birtakım oyuncular tarafından sevilmediğinin farkındayız, bu nedenle gelen yoğun geri bildirimleri dikkate alarak etkinliği zaten haftada bire düşürmüştük.

Şunu özellikle belirtmek isteriz ki, alınan hiçbir karar bir clan veya birkaç oyuncunun çıkarı gözetilerek verilmemektedir. Amaç her zaman topluluğun geneline fayda sağlayacak, oyunu canlı ve dengeli tutacak çözümler üretmektir. Sizlerin görüşleri de bu noktada bizim için çok değerli.

Etkinlik takvimimizi incelemek için tıklayınız

İyi forumlar dileriz,

Saygılarımızla,

canlı tutmak derken şunu diyemiyorsunuz Aresimizi canlı tutmamız lazım ölmüşler cünkü biz gayet canlıyız bi kaç kişi dedeğiniz clanlarca tepki vardik ısrar edilirse daha da büyük olacak tepkiler

tek bişey sormak istiyorum ben ful+ful adama karşı oynarmısın hoşona gidermi Ares mutlu olsun diye yapılmış bizi oyundan soğutmayın

benide BANLAMAKTAN BIKMADINIZ MI

RUTHLESS

Staff member
canlı tutmak derken şunu diyemiyorsunuz Aresimizi canlı tutmamız lazım ölmüşler cünkü biz gayet canlıyız bi kaç kişi dedeğiniz clanlarca tepki vardik ısrar edilirse daha da büyük olacak tepkiler

tek bişey sormak istiyorum ben ful+ful adama karşı oynarmısın hoşona gidermi Ares mutlu olsun diye yapılmış bizi oyundan soğutmayın

benide BANLAMAKTAN BIKMADINIZ MI
Merhaba,

Öncelikle şunu net bir şekilde ifade etmeliyiz: Nowa Online World’de alınan hiçbir karar belirli bir sunucu ya da clanı “mutlu etmek” amacıyla yapılmamaktadır. Etkinlikler ve düzenlemeler, tüm oyuncu topluluğunun genel verileri, oyun içi denge ve sürdürülebilir rekabet dikkate alınarak uygulanmaktadır. Ares veya başka bir sunucuya özel bir ayrıcalık söz konusu değildir.

Evet, bazı oyuncuların item seviyeleri diğerlerine göre daha yüksek olabilir; ancak MMORPG yapısında bu tamamen ilerleme, emek doğrultusunda yatırımın doğal sonucudur. Bizim görevimiz, bu farklılıkların oyunun bütününü bozacak noktaya gelmemesi için düzenli denge kontrollerini sağlamaktır. Bunun dışında her oyuncunun bireysel gelişimi kendi çabasıyla ilgilidir.

Ban konusuna gelince: Hesaplara yönelik yaptırımlar hiçbir zaman keyfi şekilde uygulanmaz. Her ban kararı, kayıt altına alınmış veriler ve kurallara aykırı davranışların tespit edilmesiyle verilmektedir. Eğer hesabınızın haksız yere banlandığını düşünüyorsanız, bunu resmi destek kanalımız üzerinden itiraz ederek inceleme talebinde bulunabilirsiniz. Ancak tekrar altını çizmek isteriz ki, kurallar çerçevesinde işlem yapılmadıkça hiçbir oyuncuya ceza uygulanmaz.

Amacımız, kişisel beklentilere değil, topluluk bütününe fayda sağlayacak bir oyun ortamı yaratmaktır. Görüşlerinizi dikkate alıyoruz, fakat hakaret veya suçlama içeren üslup yapıcı geri bildirim yerine geçmez. Sizden beklentimiz, sorunlarınızı yapıcı şekilde iletmenizdir.

İyi forumlar dileriz.

Merhaba,

Endişelerinizi ve tepkinizi anlıyoruz. Ancak belirtmek isteriz ki bu etkinlik, oyunun sunucular arası savaş konseptinin bir parçasıdır. Amaç, sunucular arasında rekabeti ve heyecanı canlı tutmaktır. Elbette bu etkinliğin birtakım oyuncular tarafından sevilmediğinin farkındayız, bu nedenle gelen yoğun geri bildirimleri dikkate alarak etkinliği zaten haftada bire düşürmüştük.

Şunu özellikle belirtmek isteriz ki, alınan hiçbir karar bir clan veya birkaç oyuncunun çıkarı gözetilerek verilmemektedir. Amaç her zaman topluluğun geneline fayda sağlayacak, oyunu canlı ve dengeli tutacak çözümler üretmektir. Sizlerin görüşleri de bu noktada bizim için çok değerli.

Etkinlik takvimimizi incelemek için tıklayınız

İyi forumlar dileriz,

Saygılarımızla,
merhaba pk yı canlı tutmak için daha iyi geliştirme düşünmelisiniz cz farm pk ödülleri cr ödülleri kill ödülleri avalon boss etinliği human fortress orc fortres santa etkinliği veya ayrıyetten bir pwp server açın orda takılalım 2 senelik server la 1 senelik server bir araya getirilmez k.o tarihinde böyle bir benzerlik hiç görülmedi etkinlik yapıldığı saatte cz de ultimate serverından pk ya katılan toplasan 1 pt adam kalıyo yine ares kendi kendine oynuyo gereksiz bir etkinlik olmuş okuduğunuz için teşekkürler

Thanatos

Staff member
Merhabalar,

Önerilerinizi değerlendireceğimizden şüpheniz olmasın.

Bildiriminiz için bizler teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

RUTHLESS

Staff member
Gerçekten bu ortak pk etkinliği can sıkıcı. En azından insanlara bir tercih hakkı sunabilirsiniz. Ben az önce girdim ve ortak olduğunu görünce çıktım oyundan. Bir cumartesi akşamı keyfi yapacaktım ama oyun oynayamıyorum.
Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Ortak PK etkinliği ile ilgili sizleri anlıyoruz. Gelen tepkiler üzerine zaten bu etkinliği haftada bire düşürmüştük, yani sürekli karşınıza çıkan bir içerik değil.

Amacımız oyunda zaman zaman farklı bir heyecan katmak ve topluluğu hareketli tutmak. Elbette herkesin keyif anlayışı farklı olabiliyor, bu yüzden etkinliğe katılım tamamen tercih meselesi. Siz dilerseniz bu sürede farklı aktivitelerle vakit geçirebilir, etkinlik sonrasında da normal düzende oyunun keyfine devam edebilirsiniz.

Sizlerin görüşleri bizim için değerli, bu tür geri bildirimleri dikkate almaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla,