yani aynı hizada koşuyoruz light feetim var ms'm 10 seviyelerinde fps yüksek ama ne hikmetse bp benim daha önde
cümlelerinize katılıyorum, bp ve warrior okçu gibi uzaktan vuruyor resmen kaçmak mümkün değil aradaki mesafe açılsa bile 5 tane seri spike atmış gibi helisi geçiriyor kafaya keza warrior de aynı şekilde ama asas ne hikmetse dibine dibine girdikten sonra vurabiliyor yani tamam range farkı illa ki olur da bu kadar metrelik fark olmamalı çok sevdiğim asastan soğudumLight feet diye bir şey yok oyunda, uzun mesafelerde ancak biraz farkla diğer karakterleri geçebiliyorsun, warrirorlar ve BP yakalasın diye bu şekilde yapılmış. Oyunu tepeden tırnağa dengesiz ve kullanışsız tasarlamışlar, rogueye ait olan hiçbir özellik olması gerektiği gibi çalışmıyor, yarı yarıya nerflenmiş. rogue sınıfı o kadar kötü ki insan oynamak istemiyor. Warrior ve BP atak mesafesi çok yüksek olduğu için kaçman da zor, bir de üstüne aşırı hasar veriyorlar. Bunların planı warrirorlar ve mageler keyif alsın, 400-500 hesap sokan multici cash çeksin diye BP tanrı modunda olsun, gerisi de önemli değil. Alternatif oyunlar yakında piyasaya çıkınca oyuncu sayısı yarıya düşer, o zaman mecbur kalırlar düzeltmeye, başka çareleri kalmaz, şu an pek alternatif yok. Olduğunda multici de oraya gidecek. Okçu vuruş mesafesi olması gerekenin neredeyse yarısı kadar, dibine girmen gerekiyor, light feet yok, hasarlar aşırı düşük. Anti takısı olmayan paper BP'yi dizili charla ancak gıdıklayabiliyorsun. Bunları herkes söylüyor, umursamıyorlar, oyuncu keyif için burada, alamazsa başka bir yere gidecek doğal olarak. Bizde öyle yapacağız bu gidişle, sınıfın özellikleri yoksa oynamanın anlamı da yok. Knight'ı bunca yıl bilgisayar ve mobilden oynadım, daha önce okçunun bu kadar zayıf olduğuna, tek başına exp dahi kasamadığına ve farm yapamadığına hiç şahit olmamıştım, çok garip. 72 itemli okçuyla Lufer'de ortalama yaratık slotunu bile zor dönersin Genie ile, üzerine skiller yüksek mana yiyor. Sonra CZ tevil magelerin üzerine bakıyorsun, görev itemleri ve +8 wood staff, karakter öyle güçlü ki item almaya bile tenezzül etmiyorlar, itemli mage nadir. Bir enayi biz miyiz? GB al, item al, PUS al, sonu cacık.