Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
0
Views
5K
Replies
0
Views
2K
Yok dayanamıyorum birazcık açcam çok az, k3dex birkeresinde repair, priest kitabı, wolf, ok vb gibi şeylerin mobil oyun olduğu için oyunculara daha konforlu bir deneyim sunabilmek adına kaldırdıklarını söylemişti, bu premiumdaki switch olayının size hiçbir faydası yok ama oyuncularda strese neden olduğu zamanlar oluyor, işte bosslar düşecek hurraa farm premiuma geçiin, akşam çarı xp ye bırakıyorsun ama premium PK da kalmış, PK ya çıkıyorsun 1 saat farm premiumda pk atmışsın vb vb.. kullanımı pratik değil ve gereksiz strese neden oluyor

BDW ve JR lerde kaybedeceğini anlayıp townda bekleyen tarafların oldugu çok fazla hemde çooook fazla karşılaşma oluyor bu durum 2 taraf içinde bunaltıcı, yani amaçsız 15 dk bekliyoruz çoğu zaman

Quest silahlar drobu ve trade i olmayan (ve kesinlikle bedava olmayan çünkü öyle bir algı var) ve sizin tarafınızdan görev 0 lama gibi bir etkinlik yapılmadığı sürece elde etmenin imkansız olduğu nadir itemler. Diğer unique silahlarda belirgin iyileştirmeler yapılmış, başarılı buldum öncelikle e.s (zaten s*laklar bowa daggera str bonus, kılıca baltaya dex bonus eklerken ne düşünüyorlardı acaba ulan ne hurafeler yazıldı onlar yüzünden 😂) ama quest itemlerin niye üvey çocuk muamelesi gördüğüne anlam veremedim, arz ederim, iyi çalışmalar

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir