Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
0
Views
2K
Replies
0
Views
822
Merhaba Sayın Yetkililer,

War Point ödülleriyle ilgili adaletsizliğe yol açan bir durum hakkında bildirim yapmak istiyorum.

Mevcut sistemde her ay, her ırkın National Point sıralamasında ilk 15 oyuncusuna KC ödülü veriliyor. Ancak oyuncular, ay boyunca bir ırkta oynadıktan sonra resetlenmeye son birkaç dakika kala ırk değiştirerek diğer ırkın sıralamasına dahil olup aslında haketmediği ödülü gasp ediyor..

Örneğin; bir oyuncu ayın 29 günü Human olarak PK yapıp Human sıralamasında ilk 15'e giremeyebilir. Ancak Orc tarafına geçtiğinde ORC sıralamasında ilk 15'e girebiliyorsa, bu durumda oyuncu fiilen o ay boyunca ORC tarafında mücadele etmemiş olmasına rağmen sıralama ödülünden faydalanmış oluyor.

Bunun hem sıralamada gerçekten mücadele eden oyuncular açısından haksızlık oluşturduğunu hem de sistemin amacına aykırı şekilde kullanılabildiğini düşünüyorum.

Bu nedenle özellikle resetlenmeden önce yapılan son dakika ırk değişikliklerinin WAR Point ödülüne etkisinin engellenmesi veya ödülün oyuncunun ay içerisinde en uzun süre oynadığı ırka göre değerlendirilmesi gibi bir düzenleme yapılmasını rica ediyorum.

Amacım herhangi bir oyuncuyu şikayet etmek değil, sistemde oluşan bu açığın tüm oyuncular için daha adil bir şekilde düzenlenmesini sağlamaktır.

Teşekkürler.

Bunu neden yazma gereği duyduğumu da belirteyim. Zaman zaman ırk dengesinde sapmalar oluyor, şuan ARES sunucusunda Human'a geçmek kapalı ama bunu clan nts ile yapabiliyorlar vs. vs.

Aslında işin aslı şu, zaman zaman ırkın dengesi bozulabiliyor. Bi taraf diğer tarafa karşı bariz üstün olabiliyor, job yoğunluğundan kaynaklanan dengesizlikle diğer tarafın pk sı aşırı zorlanabiliyor dolayısıyla WAR POINT kasma koşulları arasında ciddi farklar oluşabiliyor. 1 tarafta 5 pt mage varken diğer tarafta 5 pt okçu varsa aşırı dengesizlik oluyor ve WP kasma koşulları ciddi anlamda zorlaşabiliyor yada kolaylaşabiliyor.

Bu noktada IRK'a göre ilk 15 yada genel ilk 25 yapabilirsiniz.
Yada sahura doğru etkinliğindeki gibi her job'tan ilk 3 yapabilirsiniz. Ama kesinlikle ırk basıp başkasının hakettiği ödülün gasp edilmesini engellemeniz gerektiğini düşünüyorum.

O zaman biz hangi taraf güçsüzse oraya geçip geçip free wp leri kasıp ay sonu son 5 dk kala basalım nts'yi tüm ödülleri toplayalım ve birşeyler için uğraşan oyuncuların emeğini gasp edip motivasyonlarını bozalım oyunu salmalarına sebep olalım?

Hiç mantıklı değil.

Yani ben buna 2 seferdir maruz kaldığım için sonunda kendimi ifade etme ihtiyacı hissettim. Eminim bu noktada bana katılan çok fazla oyuncu olacaktır.

Problemleri yokmuş gibi davranmak yerine mantıklı çözümler üretmek, emeğinizi sürdürülebilir kılar.

Saygılar, sevgiler...

Bazı uyanıklar bu işi yapıyor oyun yönetimi bunun önünü kapatmıyor human tarafı adam bulup kesmek için kaç sc harcıyor karus tarafı 1 sc de sadece farmer kesip humanın 3 sc de kastığını kasıp sıralama alıyor üçkağıtçı tayfa bu açıkları sürekli kullanıyor .

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir