Dengesizler clanı aura 2 3 4 . Camp base 1 2 3 Full düşük level monster slotlarını kapatmış durumda. Sanal yasak diye başladık premium çektik. Adam 300 Çarla farmlıyor.
Ben yetkili değilim kanka normal oyuncuyum bana söylemeSanalı telefon olarak gösterip gidiyorlar Tespit edemiyorsunuz sadece. Ama ip sınırı gerekiyor
Merhaba,Dengesizler clanı aura 2 3 4 . Camp base 1 2 3 Full düşük level monster slotlarını kapatmış durumda. Sanal yasak diye başladık premium çektik. Adam 300 Çarla farmlıyor.
Konu hakkında notlarımız mevcuttur. Uygun görüldüğü taktirde getirilebilir.Daha adil bir oyun için ip sınırı şart
Klas düşürmüş GB yi sanalcılar sayesinde adam kalmaz oyunda, şuna bak daha acılali 1 hafta oldu oyunAdamlar dahala farm atıyor işin komik yanı bu 4 serverdada bu adam var
Sanal kullanımdan şüphelendiğiniz kullanıcıları ticket sistemi üzerinden iletebilirsiniz.Maalesef çoğu kişi GB için oynuyor ve bu gidişle sanalcılar yüzünden GB çakılır ve 500 kişi anca kalır 2 haftaya
Ticket açabilirsiniz. İnceleme sağlanacaktır.2 gündür inceleme sağlanıyor ve adamlar dimdik ayakta.
Oyuna dün başladım. Parada yatırdım ama bunları görünce baya soğudum.Ticket açabilirsiniz. İnceleme sağlanacaktır.
Tüm ticketlarınız incelenmektedir.Ticket var zaten ama otoya almışsınız inceleme olsaydı direk yasaklanırlardo
Oyunun ne halde olduğunuda görmek istiyorsanız aurada treantlerde çete savaşlarını izleyebilirsinizTicket açabilirsiniz. İnceleme sağlanacaktır.