Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

• Locked
Replies
0
Views
2K
  • Locked
2
Replies
27
Views
11K
Merhaba,
Oyun içerisinde npsiz 4 camp ve npli 2 camp bulunmakta. Oyuncuların daha aktif oyuna bağlanması için npli campların günlük yada haftalık olarak 50-100K Bandında artırılması gerektiği düşüncesindeyim. Bu oyunu pk için oynayan insanlar boş vakitlerinde charlarını slotlara koymak istediğinde NPli camplara bile artık farmcı ekiplerin gelmeye başladığı gözle görülüyor. Oyunun daha zor ve itemlerin bulunabilirlik dengesinin ayarlanması adına NP'siz camplerin azaltılarak NP'li campların çoğaltılması görüşündeyim. Önerimin dikkate alınmasını rica ederim.

NPLİ CAMPLER 200K-500K-1M-2M Olarak 4 adet olarak güncellenip NP'siz camplar 2ye düşürülmesi durumunda çok daha aktif bir oyun oynanacağını, PK arenalarının daha canlı olacağını düşünüyorum.

CONQUEROR AİLESİ iyi oyunlar diler.

Merhaba, paylaşımda bulunan arkadaşın adeta aklımı okuduğunu söyleyebilirim. Kendisine tamamen katılıyorum. Özellikle mafya ve başıboş oyuncuların oluşturduğu ortam zaman zaman oldukça bunaltıcı hale geliyor. Daha ferah ve keyifli bir oyun deneyimi için bu durumun düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda sonuna kadar arkanızdayım. Umarım sevgili Nowa Online yetkilileri de gerekli adımları atarak ellerinden geleni yapacaktır.

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir