ASAS JOB

Öncelikle merhabalar,asas job’una karşı bir tavır alındıgını görüyorum sürekli ap sini düşürmenizi anlamıyorum asasın daha önceki güncellemesinide göz önünde bulundurursak şu ana kadar asasın yararına 1 tane bile güncelleme gelmemiştir.Biz item yükseltiyoruz siz ap düşürüyorsunuz cp siz 1 tane mage düşüremiyoruz cp gelince kestigimiz 3 kişimi cok gelıyo tor üstüne “her job vuruyo” ! Ki asasın critic süreli o bittimi carı al çöpe at oynayan oyunculara sorun 2 kişi cıkıp asas cok vuruyo demesiyle ap duşurulmez kendiniz denemeniz gerekir yoksa jobu silin bence..

Thanatos

Staff member
Selamlar,

Cosmetics kısmını kontrol ediniz lütfen. Teknik olarak böyle bir şey yaşanması mümkün değil.

Teşekkürler.

RUTHLESS

Staff member
Konu güncel bende katılıyorum herkes ağlıyor buf geliyor mage kesemiyoz oyundan soğutmayın asasları bırakın artık
Merhaba,

Herhangi bir değişiklikte bulunmadık.

Dilerseniz konu hakkında ticket açabilir ve detaylı bir şekilde itemlerinizi iletebilirsiniz. Ap, defans verileriniz kontrol edilebilir.

İyi forumlar dileriz.

RUTHLESS

Staff member
konu günccel asasa bişey yapmadınız ama mageleri pri yaptınız adamlar ölmüyor sürekli asaslar la ugraşmayın zararlı cıkarsınız
Merhaba,

TP mageler için bu güncelleme sağlandı, bu güncellemede belli başlı genel düzeni sarsmayacak şekilde yapıldı.

Belirttiğiniz konu üzerine inceleme sağlayacağız fakat şu anda değişiklik yapmayı planlamıyoruz.

İyi forumlar dileriz.

RUTHLESS

Staff member
tp mage değil hepsine yapılmıi oyundan soğutmayın biz asasları
Tekrardan merhaba,

Öncelikle yazınızı editledim ve argo içeren kelimenizi sildim. Forum kurallarımıza dikkat edelim.

Mage sınıfı için sadece tp mage koluna bir güncelleme sağladık buda genel olarak %10'luk hasar azalımı yönünde oldu.

Yinede konu hakkında inceleme sağlayacağız, verisel istatistik üzerine yapılan istişare, testler sonucu değişimler sağlanmaktadır.

İyi forumlar dileriz.