Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

• Locked
2
Replies
25
Views
2K
  • Locked
Replies
8
Views
859

Şimdi konuyu başlatan arkadaşın asıl sorusu şuydu, nasıl bu kadar seri mob atlıyor?

Senin icin yapmakta oldugum videoyla uğraşırken birşey farkettim, moblar tek skile düşselerde canları 0 landığında kısa bir süre daha Z yi meşgul edip gecikmeye neden oluyor, daha sonra hile olduğu iddia edilen videoya tekrar baktım arkadaki ezik okçunun asıl okçudan kısacık bir süre sonra ok atıyor olması mobun şıp diye yok olmasını ve Z den çıkmasını sağlıyor, ilk firsatta 30 level bir okçu kasıp bu meseleye nokta koyacağım,

Şifreye 3 yıl ortaklık, nick ve clan seçiminde mutlak karar yetkisinin bende olması, hepsi bu kadar.

Akşama hazırlayacağım videoda çarları aynı yerlere koyup iç içe geçen görüntü efektiyle çarların senkronize görüntüsünü verip bir itiraz daha duymayacağdan emin olacağım, simdilik hoşcakal

View attachment 6184
View attachment 6185

Şimdi konuyu başlatan arkadaşın asıl sorusu şuydu, nasıl bu kadar seri mob atlıyor?

Senin icin yapmakta oldugum videoyla uğraşırken birşey farkettim, moblar tek skile düşselerde canları 0 landığında kısa bir süre daha Z yi meşgul edip gecikmeye neden oluyor, daha sonra hile olduğu iddia edilen videoya tekrar baktım arkadaki ezik okçunun asıl okçudan kısacık bir süre sonra ok atıyor olması mobun şıp diye yok olmasını ve Z den çıkmasını sağlıyor, ilk firsatta 30 level bir okçu kasıp bu meseleye nokta koyacağım,

Şifreye 3 yıl ortaklık, nick ve clan seçiminde mutlak karar yetkisinin bende olması, hepsi bu kadar.

Akşama hazırlayacağım videoda çarları aynı yerlere koyup iç içe geçen görüntü efektiyle çarların senkronize görüntüsünü verip bir itiraz daha duymayacağdan emin olacağım, simdilik hoşcakal
Senin bence idrak edemedigin en önemli nokta ,videodaki okcuda r atağın açık olmaması .sen kendi denemelerinde ısrarla r atağı açıyorsun .solucan kesiceksen acarsin r atağını .darok sentinel veya darok bladede hic bir enayi r atağı açıp chari riske atmaz .çünkü bunlar defansı düşük ama hasarı oldukca yüksek moblar.kucuk bir lag da internet gecikmesinde char yatar .sen bu yaptığınin aynısı darok sentinel slotunda yapicaksin .solucanlarda değil .senin bu kibrin gerçekten çok tehlikeli .cevrendekilerede zarar gerçekten bir abin olarak tavsiye ederim bir psikiyatri ile görüş .ilerde bu tutumlarinla herşeyi ben bilirim ben diyorsam doğrudur ben bir kere söylediysem yalan bile olsa doğru olmak zorundadır tutumları seni yanlizlastirir .sen gunlerdir bizim le uğraştığını sanıyorsun .ama bu paylasimdaki insanlar senin rahatsızlığınla uğraşıyor .yapma artık .tamam siz hakliymissiniz demek zor değil .geri adım atmakta erdemdir .

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir