Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
0
Views
1K
Replies
0
Views
3K
Yahu alt tarafı 65 levelden 72 levele kasacağız bu nedir? Sanki reb10 kasıyoruz arkadaş !!
Üstelik oyunun sağladığı tüm exp bonusları (EXP Premium, Clan Premium, Exp Event, Exp bonus cospre ve kanat, Exp SC) kullanıyoruz.

Ya level almak için exp miktarını azaltın ya da mobların exp miktarını arttırın. 72 den 83 e kasarken de böyle olduğunu görürsek ekip olarak hayatta uğraşmayız.

RUTHLESS

Staff member
Yahu alt tarafı 65 levelden 72 levele kasacağız bu nedir? Sanki reb10 kasıyoruz arkadaş !!
Üstelik oyunun sağladığı tüm exp bonusları (EXP Premium, Clan Premium, Exp Event, Exp bonus cospre ve kanat, Exp SC) kullanıyoruz.

Ya level almak için exp miktarını azaltın ya da mobların exp miktarını arttırın. 72 den 83 e kasarken de böyle olduğunu görürsek ekip olarak hayatta uğraşmayız.
Merhaba,

Deneyim (EXP) kazanımıyla ilgili geri bildiriminizi dikkatle inceledik. İlgili seviye aralığında yaşanan ilerleme zorluklarının farkındayız ve bu konuyu yönetim ekibi olarak değerlendirmeye aldık.

Oyun içi dengeyi koruyacak şekilde, EXP oranları ve mevcut bonus sistemleri üzerinde gerekli incelemeler yapılacaktır. Uygun görülmesi halinde, oyuncularımızın ilerleyişini desteklemek adına ek EXP etkinlikleri veya iyileştirmeler devreye alınabilir.

Görüş ve önerileriniz bizim için oldukça değerli. Gelişmeler olması durumunda sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

İyi oyunlar dileriz.

Merhaba,

Deneyim (EXP) kazanımıyla ilgili geri bildiriminizi dikkatle inceledik. İlgili seviye aralığında yaşanan ilerleme zorluklarının farkındayız ve bu konuyu yönetim ekibi olarak değerlendirmeye aldık.

Oyun içi dengeyi koruyacak şekilde, EXP oranları ve mevcut bonus sistemleri üzerinde gerekli incelemeler yapılacaktır. Uygun görülmesi halinde, oyuncularımızın ilerleyişini desteklemek adına ek EXP etkinlikleri veya iyileştirmeler devreye alınabilir.

Görüş ve önerileriniz bizim için oldukça değerli. Gelişmeler olması durumunda sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

İyi oyunlar dileriz.
Şu an aynı sorunu hepimiz yaşıyoruz, bir heves her şeyi aldım ve lvl peşine düştüm ama o kadar zor ki birkaç gün sonra oyuna karşı bir hevesim kalmayacak. 63 lvl'de CZ'ye geçip bir partiye katıldım, exp scroll vs. Derken aldığım %0,06, daha 63'te böyleyse 72'ye ulaşmak aylar sürer. Eski dönem bitti, insanlar eğlenmek için oyun oynuyor, haftalarca boş ekrana bakma zamanları 14-15 yıl önce bitti. Eğlenmeye gelen adam birine skill vurmak için haftalarca exp kasmak zorunda olmamalı. Kaldı ki exp önemli bir şey de değil, ne değeri olacak. İnsanlar oyunun içindeki aksiyona katılmak için oyuna başlıyor, 5-6 hafta sadece otomatik yaratık kesen bir ekrana bakarsa kimsede istek kalmaz. Herkes aynı şeyi söylüyor, oyuncular bunun ciddi bir durum olduğunu belirtiyor, bir an önce el atılması gereken bir şey. Siz o slotta harcanan PUS miktarını düşünüyorsunuz ama lvl işini halleden oyuncu zaten PK'da bir ton malzeme harcayacak, kağıttı pottu derken daha fazla harcama yapacak, bırakın millet bir an önce PK evresine geçsin. Zaten her hangi bir slotta GB'cilerden yer bulamıyoruz, arada bir denk gelen exp partide de gelen bir şey yok.

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir