Exp Zorluğu ve Cross Exchange

Herkese merhaba,

Oyunu keyifle oynuyorum fakat bu exp olayı biraz abartılı olmuş. Pcde oynanmayan bir oyun için expin bu kadar zor kasılması ne kadar makul? Oyuncuyu oyundan soğutan bir durum.

Cross exchange bölümü gereksiz pahalı. Bir sürü para verip pelerin alıp sadece görünümünü değiştirmek için extra 30m vermek bayağı abartılı.

RUTHLESS

Staff member
Herkese merhaba,

Oyunu keyifle oynuyorum fakat bu exp olayı biraz abartılı olmuş. Pcde oynanmayan bir oyun için expin bu kadar zor kasılması ne kadar makul? Oyuncuyu oyundan soğutan bir durum.

Cross exchange bölümü gereksiz pahalı. Bir sürü para verip pelerin alıp sadece görünümünü değiştirmek için extra 30m vermek bayağı abartılı.
Merhaba,

Tecrübe puanı kazanımı oyunumuzda oldukça normal bir seviyededir. Seviye cap ödüllerimizin bulunması sebebiyle bu şekilde bir düzenleme sağlanmıştır. Rekabet her zaman iyidir. ⚔️

İleriki süreçlerde exp event etkinlikleri yapılabilir.

CrossExc. bölümü için, notlarımız mevcuttur. Uygun görüldüğü taktirde, düzeltmeler sağlanabilir.

İyi forumlar dileriz.

RUTHLESS

Staff member
Bakabildiniz mi cross exchange bölümüne. Görüntü değiştirmek bu kadar pahalı olmamalı. Pelerin zaten pahalı özellik de değişmiyor nasılsa.
Tekrardan merhaba,

Konu hakkında notlarımız mevcuttur, uygun görüldüğü taktirde düzeltmeler sağlanabilir.

İyi forumlar dileriz.

Abiler ablalar bu bir mobil oyun farkındasınız demi......

Exp kasmak bu kadar saçma derece de zor olabilirmi.. Usko da 1 günde 72 olıyorsun görevlerle... burda telefonu rehin verdim şarj aletine 4 . Gün 66 lvl oldum

Drop oranları düşürüldü anlarım hızlı gb girişi olmasın falan diye olabilir ama tabi çoktan gb stokları doldu bile klas game nin..neyse. Lvl almak niye zorlasıyor mantık hatası var burda

Zaten mülticiler farm slotlarını kapatmış... Lvl 55 itibari ile... Bırakın lvl alıp cz girip eğlenelim tadını çıkartalım..

Ama artık nasıl bir amacınız var anlamadım

Gb hızlı bir şekilde düşüşte zate multıcıler sağolsun sadece amacları farm yapmak olduğu için.. Max 1 ay arese döner gb fiyatı

Lvl zorluğundan zaten benim ekibinin yarısı bıraktı bile.. Farm slotları dolu lvl muhabbetine cz de sıkıntı zaten zorlamanın anlamı ne.

He bide priest 72 stili muhabbeti var komedi gibi... Yapımcılardan biri bp sevmiyor anlaşılan. ...

Pay to win olayında çığır açmışşınız... Tebrikler...
500 tl ver yüzde 20 drop pelernii al ..

Size başarılar oynayan arkadaşlara sabırlar dilerim.

RUTHLESS

Staff member
Abiler ablalar bu bir mobil oyun farkındasınız demi......

Exp kasmak bu kadar saçma derece de zor olabilirmi.. Usko da 1 günde 72 olıyorsun görevlerle... burda telefonu rehin verdim şarj aletine 4 . Gün 66 lvl oldum

Drop oranları düşürüldü anlarım hızlı gb girişi olmasın falan diye olabilir ama tabi çoktan gb stokları doldu bile klas game nin..neyse. Lvl almak niye zorlasıyor mantık hatası var burda

Zaten mülticiler farm slotlarını kapatmış... Lvl 55 itibari ile... Bırakın lvl alıp cz girip eğlenelim tadını çıkartalım..

Ama artık nasıl bir amacınız var anlamadım

Gb hızlı bir şekilde düşüşte zate multıcıler sağolsun sadece amacları farm yapmak olduğu için.. Max 1 ay arese döner gb fiyatı

Lvl zorluğundan zaten benim ekibinin yarısı bıraktı bile.. Farm slotları dolu lvl muhabbetine cz de sıkıntı zaten zorlamanın anlamı ne.

He bide priest 72 stili muhabbeti var komedi gibi... Yapımcılardan biri bp sevmiyor anlaşılan. ...

Pay to win olayında çığır açmışşınız... Tebrikler...
500 tl ver yüzde 20 drop pelernii al ..

Size başarılar oynayan arkadaşlara sabırlar dilerim.
Merhaba,

Exp eventlerimiz yakın bir süreç içerisinde yapılabilir,

Değerli dönüşünüz için teşekkür ederiz.

İyi forumlar dileriz.