Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

• Locked
2
Replies
25
Views
1K
  • Locked
Replies
8
Views
753
  • I
    IronFist18668411510 replied to the thread Hızlı auto ?.
    Matematiksel hesapla konuşalım .Luna wolf slotundayim .kronometre tuttum .12 saniyede 8 akıl attı karakter .diğer hesaplara mikronluk...
  • M
    MountainPeak75327314134 replied to the thread Hızlı auto ?.
    Konunun IQ ile ne alakası var. Bence diyeti bırak belliki sağlığına zarar veriyor. Okçu oynamamışsın, yok R açın yok skilleri böyle...
  • F
    yine gitti tum sw bos
  • F
    yine dc oldu tum charlar belli ki premium cekmeyin bi dahaki ay diyor yonetim
  • deusEXmachine__
    deusEXmachine__ replied to the thread Hızlı auto ?.
    Birader bakın ben yaklaşık 5-10 yıldır IQ diyetindeyim ve son 3-4 yıl baya özenli çalıştım ideal iQ ya düşebilmek için ama hala embes*l...
  • M
    Ve o attığı 2.ok R değil
  • M
    Hala anlamadığın olayı idrak edememişsin. Videoyu okadar iyi denk getirmişsin ki yandaki okçu elini kaldırıp 1 ok atana kadar adam 2...
  • deusEXmachine__
    Sıkıntı yok, eleştrilere sözüm yok ama bok atılacaksa bari elle tutulur bir dayanağı olsun, kıç bunun için tek başına yeterli değil...
  • I
    Şu yazılardan sonra nasıl bir cehalete düştüğümü fark ettim .özür dilerim.hic müzakere ortamına katilmamaliydim .
  • deusEXmachine__
    Adamlar sadece diğer oyunculara üstünlük kurup egolarını tatmin edebilmek için 600-700k masraf edip 27 adet iron neck bulup +3 yapıp...
  • deusEXmachine__
    Birader sizinkiler yalnızca gözleme dayalı varsayım, safsata. Tartışmanın adabını dahi bilmiyor olmanıza rağmen sizi yeterince anlamaya...
  • I
    Yanlış biliyosun .hile siteleri var .koxp TBL havalarda uçuşuyor.kullananlarin yorumları ekran görüntüleri ücretleri herşey var.kimse...
  • deusEXmachine__
    Yahu kozmoz aşkına biraz makul olun
  • deusEXmachine__
    40 Ha bu oyunda olanda kendine saklıyordur sizde bunu bilin, bunun birkaç sebebi var, 1- oyun içindeki bu durumlara yönelik istihbaratın...
  • deusEXmachine__
    Ha bu oyunda olanda kendine saklıyordur sizde bunu bilin, bunun birkaç sebebi var, 1- oyun içindeki bu durumlara yönelik istihbaratın...
Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir