Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
0
Views
2K
Replies
0
Views
3K
  • M
    MountainPeak75327314134 replied to the thread Hızlı auto ?.
    Hala anlamadığın olayı idrak edememişsin. Videoyu okadar iyi denk getirmişsin ki yandaki okçu elini kaldırıp 1 ok atana kadar adam 2...
  • deusEXmachine__
    deusEXmachine__ replied to the thread Hızlı auto ?.
    Sıkıntı yok, eleştrilere sözüm yok ama bok atılacaksa bari elle tutulur bir dayanağı olsun, kıç bunun için tek başına yeterli değil...
  • I
    IronFist18668411510 replied to the thread Hızlı auto ?.
    Şu yazılardan sonra nasıl bir cehalete düştüğümü fark ettim .özür dilerim.hic müzakere ortamına katilmamaliydim .
  • deusEXmachine__
    Adamlar sadece diğer oyunculara üstünlük kurup egolarını tatmin edebilmek için 600-700k masraf edip 27 adet iron neck bulup +3 yapıp...
  • deusEXmachine__
    Birader sizinkiler yalnızca gözleme dayalı varsayım, safsata. Tartışmanın adabını dahi bilmiyor olmanıza rağmen sizi yeterince anlamaya...
  • I
    Yanlış biliyosun .hile siteleri var .koxp TBL havalarda uçuşuyor.kullananlarin yorumları ekran görüntüleri ücretleri herşey var.kimse...
  • deusEXmachine__
    Yahu kozmoz aşkına biraz makul olun
  • deusEXmachine__
    40 Ha bu oyunda olanda kendine saklıyordur sizde bunu bilin, bunun birkaç sebebi var, 1- oyun içindeki bu durumlara yönelik istihbaratın...
  • deusEXmachine__
    Ha bu oyunda olanda kendine saklıyordur sizde bunu bilin, bunun birkaç sebebi var, 1- oyun içindeki bu durumlara yönelik istihbaratın...
  • deusEXmachine__
    Bakın abiler ben oyunda hile yok felan demiyorum, hatta "ELİMDE HİÇBİR KANIT BİLE OLMADIGI HALDE" %99.9 şuanda aktif olarak birilerinin...
  • I
    Birde burda asıl anlatılmak istenen skil hızları değil ,karakterin aşırı bir şekilde,oto atakta olmasının imkansız olduğu bir hızda Mona...
  • I
    Dostum süreyi nasıl hesaplıyorsun .karakter 2 tane vuruyor mob ölüyor.sureyi hesaplayabilecegin kadar atış yapmıyorki .yandaki okcuyla...
  • Grynnord
    GRYNNORD
  • J
    Skilin oyunda aktif olmadığını hepimiz biliyoruz, neredeyse sw sc ile aynı, hatta kafa kafaya gidiyor. Bu sınıfın özelliği bu, hızlı...
  • NeonDreamer19094102710
    Nick : SPARTACUS şantiye de çalışırken pazar yapmayı ihmal etmiyorum Nowa Online World Her Yerde Bizimle ...
    • 43194.jpg
Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir