Latest activity

• Thanatos
    Thanatos replied to the thread tespit.
    Merhabalar, Ice 80 skill'i kesin olarak tutmaktadır, onunla alakalı olabilir. Diğer skillerin tutma olasılığı resistance değerine göre...
  • E
    EmberGlow44248243962 replied to the thread tespit.
    sizede hak veriyorum ama tutma dozu çok geliyor ben atıyorum tutmuyor hahahhahahhahahahhaha
  • E
    şuna dayanarak söyluyoorum rol takınca da aynı rof takıncada aynı damage cıkıyor özellikle kuklada deniyorum
  • RUTHLESS
    Tekrardan merhaba, Takıdaki yansıma ve elemental etkiler normal şekilde çalışıyor. Assassin ve Warrior sınıflarında görülen düşük...
  • RUTHLESS
    RUTHLESS replied to the thread tespit.
    Tekrardan merhaba, Gözleminiz bu doğrultuda olabilir fakat sistem bu şekilde çalışmamaktadır. İyi forumlar dileriz.
  • E
    konturol etmeniz çok güzel ama asasda waryorda damageye 20 yansıyor buda komik calışmıyor yani bu kombinasyonu emekle yapıyoruz haliyle...
  • E
    EmberGlow44248243962 replied to the thread tespit.
    dediklerinize katılıyorum teşekkür ederim cevapladığınız için fakat bug değil diyorsunuz üst üst ıce bu kadar yogun tutma şansı...
  • RUTHLESS
    Merhaba, Elemental hasar normal bir şekilde çalışıyor. Skill çarpanları, kritik vuruşlar ve hedefin direnç durumuna göre zamanla...
  • RUTHLESS
    RUTHLESS replied to the thread tespit.
    Merhaba, LR/Ice gibi kontrol etkilerinin tutma oranı oyundaki karakterin stat dağılımı, item özellikleri ve resist değerleri ile...
  • E
    iyi oyunlarr bu Lr Ice tutma olayı genellilk iyi dizilmiş charlara oluyor eziklere tutmuyor ve ezikler tutturuyor dozu artırmamız lazım...
  • E
    esasında size katılıyorum calışıyor fakat o kadar az farkla ccalışıyorki calışmıyor gibi farkı kalmıyor
  • RUTHLESS
    RUTHLESS replied to the thread bu etkinliği istemiyoruz.
    Merhaba, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Ortak PK etkinliği ile ilgili sizleri anlıyoruz. Gelen tepkiler üzerine zaten bu...
  • CelestialHarmony29750189497
    Gerçekten bu ortak pk etkinliği can sıkıcı. En azından insanlara bir tercih hakkı sunabilirsiniz. Ben az önce girdim ve ortak olduğunu...
  • RUTHLESS
    Tekrardan merhaba, Tüm resmi duyurularımız yalnızca aşağıda paylaştığımız resmi kanallarımız üzerinden yapılmaktadır. Güncel...
  • S
    Youtube takipteyiz en son 7ay önce paylaşım yapmıssız Youtube saymıyorsunuz herhalde sosyal medya kullanmıyorım faceboook insyathramm...