Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
0
Views
157
  • Locked
Replies
0
Views
11K
Merhaba. Oyunda karşılaştığım ufak bi hatadan bahsetmek istiyorum. Bilindiği gibi Z ve R butonları ve canavar için Z butonu mevcut. Bunlardan R tuşuna basıldığında ve atak başlatıldığında İnfo kısmında herhangi bir bildirim ya da bilgi yazısı belirmiyor Örn: Atak başladı, The attack has begun gibi. Bunun, bazen kullanıcıları zor durumda bıraktığını ve kişinin atak başlattığını sandığını düşünüyorum bu ufak bilgilendirmeler R’ye basıldığında İnfo kısmına eklenirse karakterin haraket ettiğinin anlaşılması açısından yararlı olacaktır. Saygılarımla.

RUTHLESS

Staff member
Merhaba. Oyunda karşılaştığım ufak bi hatadan bahsetmek istiyorum. Bilindiği gibi Z ve R butonları ve canavar için Z butonu mevcut. Bunlardan R tuşuna basıldığında ve atak başlatıldığında İnfo kısmında herhangi bir bildirim ya da bilgi yazısı belirmiyor Örn: Atak başladı, The attack has begun gibi. Bunun, bazen kullanıcıları zor durumda bıraktığını ve kişinin atak başlattığını sandığını düşünüyorum bu ufak bilgilendirmeler R’ye basıldığında İnfo kısmına eklenirse karakterin haraket ettiğinin anlaşılması açısından yararlı olacaktır. Saygılarımla.
Merhaba,

Bildiriminiz için teşekkür ederiz. R butonu ile atak başlatıldığında bilgi (Info) alanında herhangi bir sistem mesajı görünmemesi tarafımızca not edilmiştir. İlettiğiniz konu, kullanıcı arayüzü geri bildirimleri kapsamında değerlendirmeye alınmış olup, atak durumunun daha net anlaşılabilmesi adına bilgilendirici mesaj veya görsel geri bildirim eklenmesiyle ilgili olarak ilgili ekibe iletilmiştir.

Geri bildiriminiz için teşekkür eder, oyun deneyimini iyileştirmeye yönelik paylaşımlarınızı bizimle iletmeye devam etmenizi rica ederiz.

İyi forumlar dileriz.

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir