Upgrade sistemi

Merhaba upgrade sisteminde bir sıkıntı mı var acaba?
7tane chitin ard arda artı 4 e yandı, 70 m kadar harcadım bir tane 7 alamadim, relic aldim bir turlu artı 5 yapamiyorum 5 e trina ile atiyorum yaniyor, 5 e gelene kadar yuzde 99 ihtimalde yanıyor. Farkındayım hic birinin ihtimali yuzde yuz degil, true rng ile çalışıyor ancak biraz absürt geldi, tek sorun yasayan ben miyim diye merak ettim özellikle bu hafta

RUTHLESS

Staff member
Merhaba upgrade sisteminde bir sıkıntı mı var acaba?
7tane chitin ard arda artı 4 e yandı, 70 m kadar harcadım bir tane 7 alamadim, relic aldim bir turlu artı 5 yapamiyorum 5 e trina ile atiyorum yaniyor, 5 e gelene kadar yuzde 99 ihtimalde yanıyor. Farkındayım hic birinin ihtimali yuzde yuz degil, true rng ile çalışıyor ancak biraz absürt geldi, tek sorun yasayan ben miyim diye merak ettim özellikle bu hafta
Merhabalar,

Drop ve yükseltme sisteminin oranları, oyun içi mekanikler doğrultusunda belirlenmiştir ve bu oranlar dışında sonuç tamamen şansa bağlıdır. Eğer beklediğiniz bir drobu alamadıysanız ya da bir item yükseltme sırasında başarısız olduysa, sistemin bozuk olduğunu düşünmenize gerek yoktur. Lütfen şans faktörünü göz önünde bulundurmayı unutmayın!

Her denemede başarı ya da başarısızlık olasılığı, oyunun dengesi için tasarlanmış bir mekanizmanın parçasıdır.

İyi forumlar dileriz.

Syrax

Staff member
Bu denge nedense hep sağlam insanlara denk geliyor örnek veriyorum a nickli kullanıcı 9 basıyor peşinden yine basıyor biz basınca cassssssss
Merhabalar,

Upgrade sistemi tüm kullanıcılarımız için eşit şans oranlarına sahiptir. Lütfen şans faktörünü göz önünde bulundurarak denemelerinizi yapınız.

İyi forumlar dileriz.