Upgrade oranları

Upgrade oranlarının yazdığı ve gözüktüğü ile uzaktan yakından alakası yok, oyuna başladığımdan beri söylüyorum her zaman da söylemeye devam edeceğim, unique item +4’e %70 oranla imkanı yok köre verseniz bu kadar yakmaz, yanan itemlerin haddi hesabı yok. Quest item zaten basılmasın diye anvile yanaştırınca otomatik yanıyor.

Thanatos

Staff member
Merhabalar, açıklanan oranların doğruluğu kanıtlanmıştır. Doğru olmayan bir bilgiyi paylaşmamız yasak. Biraz şans faktörü de fark ettiriyor, Bol şanslar dileyelim sizlere :)

Thanatos

Staff member
Anvil algoritması düzenli olarak takip ve kontrol edilen bir mekanizmadır. Gerekli incelemeler daima yapılıyor.

Niye msj imi siliyosunuz madem bu kadar eminsiniz ben diyorum ki 10 tane raptor alin birde 10 tane ib alsin bunu 10 kişi denesin görün sonuçları gosterilen oranla alakası yok itemine göre muamele
Merhaba,

Upgrade sistemimiz True RNG metoduna göre çalışmaktadır. Yakmış olduğunuz itemler sizlerin mevcut başarı oranınızı arttırmayacaktır.

Bu metodumuz da yapmakta olduğunuz, upgrade işlemlerinde zar tekrardan atılmaktadır. Bilginize sunarız.