Evet çok bilgilendırıcı bir konu olmuş . Şimdi artık bilmeyen varsada ugphone nedır bılecek . VE yapmayan varsada artık yapacak. Ben mesela öğrendım şikayetcı arkadasım. Tüm farmcılar dıye nıtelendırdıgın ınsanlardan bırınde 4 tablet 2 telefon var . Yaklasık 40 bin masraf yaptım. Simdi butun cihazlarımı satıyoyrum . Ugphona gecıyorum. Kalan dıger farm slotları eger varsa oralarıda kapatıyorum . Tebrık ederım senı bu bılgılendırıcı mesajı kamuoyuna sundugun için .
Bu tarz oyunların bitme sebeplerinden birisi kendını cok akıllı ve dini mumın harama el uzatmadıgını sanan arkadasların , öğrendıgı veya bildigi bir takım yontemlerı topluluklarda paylasıp . ınsanlara ee bız gerızekalımıyız da bız neden yapmıyoruz algısını yaratmaktır . Bu konuyu 10 k kısı goruyorsa en az 3 k sı sımdı bunu arastırıp denemeye baslıyor.Veya alternatıf yontemlerı denemeye baslıyor . Bu tarz oyunların tek bir prensıbı var %100 delil olmadan hıc bır ıslem yapılmaz . %99 kusurlu bıle olunsa . o %1 lık kısım ile davalardan sırketın donuna kadar alırlar . Sen 100 lıra kasacan dıye şirket 1 mılyon lıra neden ödesın. Varsa %100 tespıtın adamlara atacaksın . Bulut işletm sistemlerini %100 bir sekılde belgeleyebılıyosan . Ve ozaman hic bir işlem yapılmıyorsa. BAn polıtıkasını kopyala tespıtını savcılıga sun.Bu insanlar şirket polıtıkaları ve lisanslarına uygun iş yapmıyor . Ve bu sekılde haksız kazanc saglattırıyor ve aynı zamanda ' dıger kullanıcıların haklarını gaspedılıp haksızlık yapan hıle yontemlerıyle olagan dısı kazanclar saglayıp veya saglattırıp buna göz yumuyor' hakkını ararsan eger . 100 Tl ıcın yaptıgın bu ifşanın sonuclarına katlanmak zorunda kalmazsın .
SAyende Artık herkez bliyor.