Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

• Locked
Replies
0
Views
4K
Replies
0
Views
2K
Taktik ve stratejiye dayalı bir oyunda stratejik bir konu olan parti formasyonunun bu şekilde kısıtlanması bana garip göründü.

Hatta bana kalırsa klanların parti düzenleri yalnızca her karşılaşmanın hemen öncesinde açıklanmalı. Bu şekilde olursa daha renkli karşılaşmalar ve turnuva izleriz çünkü ekipler rakiplerinin olası parti formasyonlarına göre kendilerine avantaj sağlayacak bir parti düzeniyle çıkabilirler.

Tabi sizler muhtemelen benden daha çok 8 vs 8 turnuvası görmüş ve yönetmişsinizdir, bunu hep söylüyorum zaten tecrübenize saygım var, muhtemelen daha önceki turnuvalarda bundan dolayı yaşadığınız sorunları göz önünde bulundurup bu kuralları getirdiniz ama ben bunu oyunun doğasına aykırı buluyorum.

Mevcut haliyle turnuva itemleri daha iyi olana hitap ediyor, 8 v 8 de %70 item %30 oyunculuk konuşur.

+ Benim gibi izleyiciler için Yayın ekranı güzel bir ekran verirsiniz umarım ya valla filmlerde dizilerde nasılsa bu oyunun yayınındada o ekran önemli ya (bence*)

Tabi benim bakış açımda çok az insana uyduğundan doğrudur/yanlıştır diyemiyorum hiçbirşeye, benim Knight Online'nımda vahşi doğa kanunları geçiyor öyle sportmentlik vesaire anlamam. Kazanmak için oyunun bana sunduğu imkanlar ve sınırlar çerçevesinde kullanabileceğim herşeyi kullanırım. Küçülme&büyüme scrolları, belki 8 tane int priestli bir parti formasyonu, savaş alanındaki mobları (uskoda scorpion syhcte varken baya işe yarıyorlar 😅), rakipten uzaklaşmak için tahsis edilmiş savaş alanının tamamını rakibi oyundan soğutup iradesini kırmak için de kullanabilirim...

Yani oyunda bulunmayan 3. Parti yazılım ve donanımlar dışında herşeyi ama herşeyi kullanırım. Aklımı kullanamayacaksam niye taşıyorum ki 😅

Tabi bu benim görüşüm ve çok fazla kişiye hitap etmediğnin farkındayım

Kurallar sanki sadece küçük elit bir kitle için var gibiler, bu kurallarla yalnızca en iyi itemlere sahip oyuncular oynayabilir. Mesela ben bir asas oyuncusuyum, benim karakterim göğüs gögüse muharebe için tasarlanmamış, bunu yapabilenlerde yalnızca itemleri sayesinde yapabiliyor yoksa karakterin tasarımı buna uygun değil. Bu kurallar bana "rakiple kafa kafaya girişeceksiniz" diye dayatıyor, ama eğer koşamayacaksam neden Light feet'im var? Neyse ben uslu uslu oturup izleyeyim

Bu arada ben buna benzer şekilde çok fazla fikir beyan ediyorum bunun sebebi bu oyunun hepimizin ortak hobisi olması, yani eleştiriden ziyade sadece fikrimi belirtiyorum. Ben bunu KO oyunlarının hepsinde yapıyorum sadece Nowa online için değil, tabi ki bunları sadece oyunun en ideal haline ulaşması niyetiyle yapıyorum. İyi çalışmalar, turnuvaya katılacak herkese başarılar 🍻

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir