Bu ne arkadaş dün old takilarla gezen adam bugün full +3 takı geziyor böyle olmaz adam cebinden 1 kuruş vermeden çarı fullemiş o zaman şöyle olur 2 party kendi arasında itemleri paslaşarak finale kadar yükselir böylece oyunculuk fln hikaye olur itemi kimin yüksek se finale çıkar parasını garantiler özellikle yüksek itemli klanlar düşük itemli klanlardan söz alırlar itemlerini verirler final ve yarı finali hiç birşey yapmadan geçerler yüksek itemli klanlar itemlerini vererek istedikleri klanı bir üst tura çıkartırlar burda şampiyon baştan belli olur adam parayla ne yapaacğını düşünür artık turnuva başlamadan iteme para veren adamlarda öyle bakar millete oyunu bırakır kontrol edin istiyorsanız turnuvadan 3,5 gün sonrasına üzerinde aynı itemler varmı veya turnuva öncesi varmıymış görürsünüz itemli klanlar belirleyecek kimin bi üst tura çıkacağını bu problemin çözülmesi lazım ben ve birçok arkadaşım bu durumdan rahatsız ben biliyorum baştan bir çar açıp yakınımdan item çekip turnuva kazanmasını boşuna mı para harcadık biz