tespit

iyi oyunlarr

bu Lr Ice tutma olayı genellilk iyi dizilmiş charlara oluyor eziklere tutmuyor ve ezikler tutturuyor dozu artırmamız lazım dendi daha öncede daha ustu yok gene çok tutuyor üst üstte 4 kere tutarmı insan oyundan soğuyor denge şart ben asasım özellikle asasa çok tutuyor

diyer jop lar o kadar çok agladıki mageni novası yanımızdan gecse ölüyoruz asasa çok vuruyor okcuya o kadar vuramıyor bu nasıl denge

RUTHLESS

Staff member
iyi oyunlarr

bu Lr Ice tutma olayı genellilk iyi dizilmiş charlara oluyor eziklere tutmuyor ve ezikler tutturuyor dozu artırmamız lazım dendi daha öncede daha ustu yok gene çok tutuyor üst üstte 4 kere tutarmı insan oyundan soğuyor denge şart ben asasım özellikle asasa çok tutuyor

diyer jop lar o kadar çok agladıki mageni novası yanımızdan gecse ölüyoruz asasa çok vuruyor okcuya o kadar vuramıyor bu nasıl denge
Merhaba,

LR/Ice gibi kontrol etkilerinin tutma oranı oyundaki karakterin stat dağılımı, item özellikleri ve resist değerleri ile doğrudan bağlantılıdır. Bu yüzden bazı karakterlere daha çok, bazılarına daha az etki ettiği durumlarla karşılaşmanız normaldir. Burada “eziklere işlemiyor, güçlüye işliyor” gibi bir tablo yoktur; tamamen karakterin dizilişine ve resist dengesine bağlıdır.

Ayrıca bu kontrollerin ardışık şekilde tutması mümkün olsa da, oyunda RNG (şans) faktörü de vardır. Yani art arda birkaç kere aynı sonucu almanız, sistemin hatalı olduğu anlamına gelmez.

Hasar dağılımlarında da her sınıfın farklı avantaj ve dezavantajları vardır. Mage’in AoE(Alan yetenekleri) hasarı yüksektir ama savunma açısından zayıftır. Assassin tek hedefe yüksek burst hasarı atabilir, fakat dayanıklılığı düşüktür. Okçu ise mesafeli hasar sağlar, ancak skill temposu farklıdır. Dolayısıyla her sınıfın birbirine karşı güçlü ve zayıf yönleri vardır; bu da oyundaki dengeyi sağlar.

Kısacası, bahsettiğiniz durum bir bug ya da haksızlık değil, oyunun mekanik dengesi ve istatistiksel olasılıkları ile ilgilidir.

İyi forumlar dileriz.

dediklerinize katılıyorum teşekkür ederim cevapladığınız için

fakat bug değil diyorsunuz üst üst ıce bu kadar yogun tutma şansı mantıklı gelmiyor ben asasım rof ıce dual 3 var biliyorsunuz asasın toozuda var onuda basıyorum suraisiz oynamam ben sınırsız tozla oynuyorum bu dedikleri hep öyle oyunun bana vereceği en us rezzisler setim de elder set daha alacagım rezzis yok o yuzden saglamlara tutuyor eziklere tutmuyor gözlemim o benim

RUTHLESS

Staff member
dediklerinize katılıyorum teşekkür ederim cevapladığınız için

fakat bug değil diyorsunuz üst üst ıce bu kadar yogun tutma şansı mantıklı gelmiyor ben asasım rof ıce dual 3 var biliyorsunuz asasın toozuda var onuda basıyorum suraisiz oynamam ben sınırsız tozla oynuyorum bu dedikleri hep öyle oyunun bana vereceği en us rezzisler setim de elder set daha alacagım rezzis yok o yuzden saglamlara tutuyor eziklere tutmuyor gözlemim o benim
Tekrardan merhaba,

Gözleminiz bu doğrultuda olabilir fakat sistem bu şekilde çalışmamaktadır.

İyi forumlar dileriz.

Thanatos

Staff member
Merhabalar,

Ice 80 skill'i kesin olarak tutmaktadır, onunla alakalı olabilir. Diğer skillerin tutma olasılığı resistance değerine göre başarılı veya başarısız olur.

123521J.png
Prison Of Ice6 Saniyeliğine %100 Oranda Rakibi %95 Yavaşlatır.

Teşekkürler.