Tabletim oyunda donuyor

Honor padx9 8/128 kullancısıyım
Oyun gereksinimlerini fazlası ile karşıyor
Ama cz de yoğun zamanlarda özellikle cr lerde ekran bir anda donuyor. Ne dc yiyorum nede oyundan atıyor ekran donmuş sekilde bekliyor bu sırada party deyken partidekilerle konuşabiliyorum

RUTHLESS

Staff member
Honor padx9 8/128 kullancısıyım
Oyun gereksinimlerini fazlası ile karşıyor
Ama cz de yoğun zamanlarda özellikle cr lerde ekran bir anda donuyor. Ne dc yiyorum nede oyundan atıyor ekran donmuş sekilde bekliyor bu sırada party deyken partidekilerle konuşabiliyorum
Merhaba,

Command --> Options --> Graphic Option seçeneğinde karşınıza çıkan panelde, "Texture Quality" değerinizi düşürmeniz gerekmektedir. "Quality" seçeneğinizi, istemci cihazınızın özelliklerine göre ayarlayabilirsiniz.

Command --> Options --> Graphic Option 3 seçeneğinde karşınıza çıkan panelde "Contrast" ayarınızı düşürebilirsiniz. "Post Exposure" seçeneğini de kısabilirsiniz.

Bu işlemleri sağladıktan sonra, istemci performansınızda artış sağlanacaktır.

Belirttiğim aşamalardan çözüme ulaşamazsanız, bana forum dm kutusundan ulaşım sağlayabilirsiniz.
1738970870737.png

İyi forumlar dileriz,

Merhaba,

Command --> Options --> Graphic Option seçeneğinde karşınıza çıkan panelde, "Texture Quality" değerinizi düşürmeniz gerekmektedir. "Quality" seçeneğinizi, istemci cihazınızın özelliklerine göre ayarlayabilirsiniz.

Command --> Options --> Graphic Option 3 seçeneğinde karşınıza çıkan panelde "Contrast" ayarınızı düşürebilirsiniz. "Post Exposure" seçeneğini de kısabilirsiniz.

Bu işlemleri sağladıktan sonra, istemci performansınızda artış sağlanacaktır.

Belirttiğim aşamalardan çözüme ulaşamazsanız, bana forum dm kutusundan ulaşım sağlayabilirsiniz. View attachment 3509

İyi forumlar dileriz,
Texture Quality sadece medium mu yapılabiliyor ? Daha düşürme seçeneğine basınca hata veriyor