şaşırtmadı oyun ilgi yok alaka yok multici dolu

Aga bi oyun yapıyonuz iyi hoş güzel ama oyunla ilgilenin be abi

adam 25 tane çar açmış isimlerini de aynı koymuş günlerdir exp slotlarını esir almış yaptırım yok

Oyunun rekabetçi ortamını hiçe sayıp para geliyorsa gerisi mübahtır kafasıyla oyun yönetilmez sonra yarışma yapıyonuz en güzel yorum atana ödül diye

oyun güzel ama zihniyet kötü yönetim kötü ilgi SIFIR.

Screenshot_2024-12-22-14-58-42-474_com.NOWAGames.NOWAOnlineWorldA.jpg
Screenshot_2024-12-22-14-58-58-031_com.NOWAGames.NOWAOnlineWorldA.jpg

Başlığınız saçma olmuş isimleri farklı olsa nereden anlayacan ? alır 20 tane telefonu oynar yani zor bişi değilki bunun önüne geçemez kimse her oyunda var .
kardeşim aynı ip numarasından max 3 hesap sınırı koy
bazı şeyler zor olmamalı yani Yıllarca K0xp'un önüne geçemediler sonra kendineleri Genie çıkardılar hem koxp bitti hem para kazandılar akılcı çözümler var yapsınlar

Oyun güzel olmuş bu oyunlardan pc de çok var mobilede uyarlamışlar. ben de alışmaya çalışıyorum yeni bir oyuncuyum ve ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. multi nedir ve insanlar neden bu kadar karekter açıyor ve nasıl açabiliyolar cidden ne kadar lüzumsuz ve oyunu keyifsiz kılan bir durum.bu oyunu oynamak için aldığım elmaslar ile bazı önceliklerim var fakat bunlar bu gibi durumlar da yetersiz kalıyor oyunu domine etmek için ve ya oyun akışına aykırı davranışlara karşı önlemler de zorluklar yaşanıyor galiba bu durum sadece kullanıcıların oyuna ilk başladıkları durumlarda heyecan duygusu ve o aksiyonu yaşamaları daha sonra bu gibi nedenlerden dolayı sıkılıp gidebilirim hissi olması gibi geldi.sıkılır mıyım bilmiyorum açıkcası denemek ve görmek istiyorum.bu tarz olayları doğru bulmayan insanların eleştirileri değerlendirilmeli mi yoksa bu durum devam etmeli mi ?

Ya bu konuyu ben daha 3 gün önce açtım 0 yaptırım var gerçekten sanki forumdaki gms otomatik cevap veriyor gibi. İlgilenin kardeşim oyuncu kaybetmeyin, ip sınırlaması koyun gb yüksek kalsın millet 1-2 charla farm atsın oyun canlı kalsın yarın bir gün gb 200 300e düştüğü zaman oyunu oynayacak adam bulamazsınız.

Oyun güzel olmuş bu oyunlardan pc de çok var mobilede uyarlamışlar. ben de alışmaya çalışıyorum yeni bir oyuncuyum ve ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. multi nedir ve insanlar neden bu kadar karekter açıyor ve nasıl açabiliyolar cidden ne kadar lüzumsuz ve oyunu keyifsiz kılan bir durum.bu oyunu oynamak için aldığım elmaslar ile bazı önceliklerim var fakat bunlar bu gibi durumlar da yetersiz kalıyor oyunu domine etmek için ve ya oyun akışına aykırı davranışlara karşı önlemler de zorluklar yaşanıyor galiba bu durum sadece kullanıcıların oyuna ilk başladıkları durumlarda heyecan duygusu ve o aksiyonu yaşamaları daha sonra bu gibi nedenlerden dolayı sıkılıp gidebilirim hissi olması gibi geldi.sıkılır mıyım bilmiyorum açıkcası denemek ve görmek istiyorum.bu tarz olayları doğru bulmayan insanların eleştirileri değerlendirilmeli mi yoksa bu durum devam etmeli mi ?
multi nedir exp slotlarına bak kardeşim

bir kişinin 20-30 hesap ile girip tüm exp slotlarını esir alması örnek mesela Treant slotlarına git

Ya bu konuyu ben daha 3 gün önce açtım 0 yaptırım var gerçekten sanki forumdaki gms otomatik cevap veriyor gibi. İlgilenin kardeşim oyuncu kaybetmeyin, ip sınırlaması koyun gb yüksek kalsın millet 1-2 charla farm atsın oyun canlı kalsın yarın bir gün gb 200 300e düştüğü zaman oyunu oynayacak adam bulamazsınız.
GB fiyatı yüksek diye zaten bunlar var ip sınırlaması getirilebilir veya sürekli Aktif GM bulundurulup teftiş edilebilir hesaplar banlanırsa sürekli olarak bundan vazgeçer yapanlar sanırım

RUTHLESS

Staff member
Merhaba,

Oyunumuz yapısı itibariyle rekabete dayalıdır, oyuncularımızın arasında mevcut olan rekabete müdahalede bulunamayız.

Legal yöntemlerle giriş yapan oyuncularımıza herhangi bir müdahalede bulunamayız.

Ceza sistemimizi incelemek için tıklayınız.

İllegal yöntemler doğrultusunda giriş yaptığını düşündüğünüz kullanıcıları destek sistemimize bildirebilirsiniz. Yaptığınız bildirimler sonucu, kullanıcılar direkt olarak incelenmektedir.

Ticket sistemini incelemek için tıklayınız.

İyi forumlar dileriz.

Merhaba,

Oyunumuz yapısı itibariyle rekabete dayalıdır, oyuncularımızın arasında mevcut olan rekabete müdahalede bulunamayız.

Legal yöntemlerle giriş yapan oyuncularımıza herhangi bir müdahalede bulunamayız.

Ceza sistemimizi incelemek için tıklayınız.

İllegal yöntemler doğrultusunda giriş yaptığını düşündüğünüz kullanıcıları destek sistemimize bildirebilirsiniz. Yaptığınız bildirimler sonucu, kullanıcılar direkt olarak incelenmektedir.

Ticket sistemini incelemek için tıklayınız.

İyi forumlar dileriz.
Legal giriş yapanlara herşey serbest mi yani ?

sizin sisteminiz Legal değil aslında

Oyununuzun yapısı itibariyle İP sınırlaması getirilmesi gerekiyor aynı ip'den maksimum 3 hesap izni verin sorun çözülür ve o da Legal olur

RUTHLESS

Staff member
Legal giriş yapanlara herşey serbest mi yani ?

sizin sisteminiz Legal değil aslında

Oyununuzun yapısı itibariyle İP sınırlaması getirilmesi gerekiyor aynı ip'den maksimum 3 hesap izni verin sorun çözülür ve o da Legal olur
Tekrardan merhaba,

Oyunumuz türü bakımından MMORPG'dir. Bu türde çıkış yapan oyunların yönetimlerin de, oyuncuların arasında mevcut olan rekabete müdahalede bulunulmamaktadır.

Mevcut oyunun yapısında olan rekabete müdahalede bulunulduğu takdirde yaşanılacak senaryo ektedir;

1- Koşul:

Örneğin bir kullanıcının 4 cihazı mevcut, kullanıcı oyunumuzu beğendi ve oyunumuza kayıt işlem talebinde bulundu, kayıt işleminde kullanıcının karşısına çıkmakta olan bir "Oyuncu sözleşmesi metini" mevcuttur. Bu sözleşme nazarında genel olarak; Yönetim, oyuncunun kişisel verilerini korumakla ve oyuncuya adil bir oyun düzeni sunmakla mükelleftir.

Peki 1. koşul içerisinde bahsedilmekte olan adil oyun düzeni nedir?

Buradaki kasıt, ceza sistemimizde mevcut olan koşulların uygulandığı, oyuncu davranışlarını ilgilendiren oyuncu mahkemeleridir.

Adil bir oyun düzeni için oluşturmuş olduğumuz ceza sistemimizin dışına çıktığımız koşulda, 1. koşulda belirtilen kullanıcıya uygulanacak kısıtlama veya işlem, kullanıcıya hak doğuracaktır. Kullanıcı, legal bir şekilde 4 cihazı ile giriş sağlamış ve bu şekilde oyununu icra etmek isteyebilir. İlgili kullanıcı, sunucuya 3. Parti yazılım kullanımıyla paket gönderimi sağlayarak bu işlemi uygulamıyor veya oyuna giriş sağlamak için, client dosyalarında değişiklikte bulunmuyor. Bu sebeple legal bir şekilde giriş sağlayan oyunculara herhangi bir müdahalede bulunulmuyor. İlgili kullanıcıyı bu sebeple yasaklamamız, haksız bir durum ortaya koyacaktır.

Bu konuda oyuncularımızın geri dönüşleri doğrultusunda, verisel istatistikler baz alınarak, uygun görüldüğü taktirde düzeltmeler sağlanabilir.

Solo oyuncularımız hakkında ufak bir dipnot;

İlgili konu hakkında elbette solo oyuncularımızı baz alacak şekilde; Ürün geliştirmesi, etkinlik yelpazesinin genişletilmesi, her kullanıcımızın "solo" bir şekilde giriş yapabildiği haritalar vs. gibi yenilikler, değerli oyuncu topluluğumuzun istek veya şikayetleri doğrultusunda ileriki süreçlerde uygun görüldüğü taktirde getirilebilir.

İyi forumlar dileriz.