Periyi başka sunucuya geçirebilir miyim?

RUTHLESS

Staff member
Ares'te aldığım periyi yeni sunucuya geçtiğimde kullanabilir miyim, oyuna erken başlayayım dedim ama oto kutusuz da olmuyor.
Merhaba,

Premiumunuz hesabınıza tanımlıdır, diğer pus eşyaları ise karakterlerinize tanımlanmaktadır.

Bu sebeple, Ares sunucusunda kırdırmış olduğunuz pus eşyalarınızı, 4 yeni sunucumuza da aktaramazsınız.

İyi forumlar dileriz.

Merhaba ben Elowen [Fairy] Coupon adlı pus eşyasının store dan satın aldım envaterime geldi ama kullanamıyorum bu eşyayı nasıl kullanabilirim yardım lütfen ??
Eşyaya tıklayıp exchange tıkladıktan sonra tekrar exchange yaparsan kırılacaktır.
Üzerine gelen fairy itemine tıkladıktan sonra equip tıklarsan kullanabilirsin

Merhaba,

Premiumunuz hesabınıza tanımlıdır, diğer pus eşyaları ise karakterlerinize tanımlanmaktadır.

Bu sebeple, Ares sunucusunda kırdırmış olduğunuz pus eşyalarınızı, 4 yeni sunucumuza da aktaramazsınız.

İyi forumlar dileriz.
Merhaba, şuan Hesabımda yaklaşık 25 günlük premium var. Ares'e geç başladığım için aradaki farkı kapatmak imkansız. Yeni sunucuda başlamak istiyorum ancak mevcut premium da boşa gitsin istemem. Mevcut hesabım ile yeni sunucudan devam edebilir miyim? Nasıl bir yol izlemeyelim? Teşekkür ederim.

Syrax

Staff member
Merhaba, şuan Hesabımda yaklaşık 25 günlük premium var. Ares'e geç başladığım için aradaki farkı kapatmak imkansız. Yeni sunucuda başlamak istiyorum ancak mevcut premium da boşa gitsin istemem. Mevcut hesabım ile yeni sunucudan devam edebilir miyim? Nasıl bir yol izlemeyelim? Teşekkür ederim.
Selamlar,

Şuan Ares sunucusunda aktif olan premium süreniz, ( Yarın ) 13 Aralık 20:00'da açılacak olan 4 yeni sunucumuzda aktif olarak kalan süreden kullanmaya devam edebileceksiniz.

İyi forumlar.