Ares'te aldığım periyi yeni sunucuya geçtiğimde kullanabilir miyim, oyuna erken başlayayım dedim ama oto kutusuz da olmuyor.
Merhaba,Ares'te aldığım periyi yeni sunucuya geçtiğimde kullanabilir miyim, oyuna erken başlayayım dedim ama oto kutusuz da olmuyor.
Eşyaya tıklayıp exchange tıkladıktan sonra tekrar exchange yaparsan kırılacaktır.Merhaba ben Elowen [Fairy] Coupon adlı pus eşyasının store dan satın aldım envaterime geldi ama kullanamıyorum bu eşyayı nasıl kullanabilirim yardım lütfen ??
Merhaba, şuan Hesabımda yaklaşık 25 günlük premium var. Ares'e geç başladığım için aradaki farkı kapatmak imkansız. Yeni sunucuda başlamak istiyorum ancak mevcut premium da boşa gitsin istemem. Mevcut hesabım ile yeni sunucudan devam edebilir miyim? Nasıl bir yol izlemeyelim? Teşekkür ederim.Merhaba,
Premiumunuz hesabınıza tanımlıdır, diğer pus eşyaları ise karakterlerinize tanımlanmaktadır.
Bu sebeple, Ares sunucusunda kırdırmış olduğunuz pus eşyalarınızı, 4 yeni sunucumuza da aktaramazsınız.
İyi forumlar dileriz.
Selamlar,Merhaba, şuan Hesabımda yaklaşık 25 günlük premium var. Ares'e geç başladığım için aradaki farkı kapatmak imkansız. Yeni sunucuda başlamak istiyorum ancak mevcut premium da boşa gitsin istemem. Mevcut hesabım ile yeni sunucudan devam edebilir miyim? Nasıl bir yol izlemeyelim? Teşekkür ederim.
Selamlar,full premium aldım çantada equiq yapıyorum fakat kullanmıyor