Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir

Nowa Online World'den Haberler

Replies
14
Views
3K
Replies
0
Views
1K
İnternetim fiber olmasına rağmen, oyuna ilk girislerde, item arama secenegien tıkladığında ya da oyun içerisinde bir yerden bir yere geçiş yapma sırasında oyundan atmakta. Hem tabelt hem de telefonumda aynı sorunu yaşıyorum, telefonun interneti ile giriş yaptığımda da aynı problemi yaşıyorum. Char 3 saattir farmda ve dc yemezjen bir etkilige tıkladığımda char dc olmakra ya da etkinlik için alana girildiğinde dc olmakta. Hem tablet hemde telefonum son model diyebilirim. Gecenin 3 ünde alarm kurdum kalktım etkinlikte iceri giriyorum, genie ile millete + ac attıktan sonraoblar doğumca dc yiyorum, tablette 16 gb ram 100 mb fiber alt yapısı var. Yordu artık bu dc problemi.

RUTHLESS

Staff member
İnternetim fiber olmasına rağmen, oyuna ilk girislerde, item arama secenegien tıkladığında ya da oyun içerisinde bir yerden bir yere geçiş yapma sırasında oyundan atmakta. Hem tabelt hem de telefonumda aynı sorunu yaşıyorum, telefonun interneti ile giriş yaptığımda da aynı problemi yaşıyorum. Char 3 saattir farmda ve dc yemezjen bir etkilige tıkladığımda char dc olmakra ya da etkinlik için alana girildiğinde dc olmakta. Hem tablet hemde telefonum son model diyebilirim. Gecenin 3 ünde alarm kurdum kalktım etkinlikte iceri giriyorum, genie ile millete + ac attıktan sonraoblar doğumca dc yiyorum, tablette 16 gb ram 100 mb fiber alt yapısı var. Yordu artık bu dc problemi.
Merhaba,

Yaşadığınız bağlantı sorunu yalnızca internet hızınızla ilgili olmayabilir. Oyuna ilk girişlerde, item arama işlemlerinde veya harita/etkinlik geçişlerinde bağlantının kopması genellikle kısa süreli paket kaybı ya da bağlantı stabilitesi ile ilgili durumlarda ortaya çıkabilmektedir. Bu nedenle fiber bağlantı kullanıyor olmanız tek başına sorunun yaşanmayacağı anlamına gelmeyebilir.

Sorunun hem tablet hem de telefon üzerinden yaşanması ve farklı internet bağlantıları ile de devam etmesi durumunda, bağlantı stabilitesi, cihaz üzerindeki ağ ayarları veya uygulama taraflı bir gecikme/bağlantı kesilmesi söz konusu olabilir.

Öneri olarak aşağıdaki adımları denemenizi rica ederiz:

• Oyundan tamamen çıkış yapıp uygulamayı yeniden başlatmanız
• Modem veya internet bağlantınızı yeniden başlatmanız
• Oyunu güncel sürüm ile kullandığınızdan emin olmanız
• Mümkünse farklı bir ağ bağlantısı üzerinden kısa bir süre test etmeniz

Sorunun devam etmesi halinde, yaşadığınız durumu tarih/saat bilgisi ile birlikte destek ekibimize iletmeniz durumunda gerekli kontroller sağlanacaktır.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi oyunlar dileriz.

Official Website App Store'dan İndir Google Play'den İndir Güncel APK İndir