Oyundaki aşırı slot yoğunluğu

Öncelikle herkese merhaba ve iyi oyunlar. Bu oyunu zevk almak için oynayan oyunculardanım ve benimle aynı amaç için oyunu oynayanlar da bana hak vericek ki çoğu insan birden fazla karakterle pvp olmayan slotların neredeyse hepsini tutmuş durumda. Evet anlıyorum auto attack kullanıyolar masraf yapıyorlar falan filan ancak bu bizler için oyunun oynanabilirliğini oldukça düşürüyor. Bu nedenle en azında ares1(pk sunucusu) da auto attack açma kapatılsa ve auto attack açılamayan ek bir sunucu daha getirilse çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Saygılar, iyi oyunlar.

Thanatos

Staff member
Selamlar, önerileriniz için teşekkür ederiz. Değerlendirelim, duruma göre bir aksiyon alacağız. İyi oyunlar dilerim.

Selamlar, önerileriniz için teşekkür ederiz. Değerlendirelim, duruma göre bir aksiyon alacağız. İyi oyunlar dilerim.
Değerlendirmeniz yerinde olur, mesela belirli bir saatten sonra drop atmayabilir bunu da ayarlayabilirsiniz. bir clan 30 tane slot kapatmış gerine gerine kasılıyorlar. yeni başlayan ben gibi insanlar zorlanıyor. kimsenin zorlanmadığı, yeni oyuncuları da rahatlıkla getirebileceğimiz bir ortam yaratmalıyız.

Anlıyorum, bir kontrol sağlayalım elimizden geldiğince yardımcı olacağız.
kimse.. devam eden isimli clan parsellemiş mesela. hiç kimse parselleme yapmamalı herkes doyasıya kasılabilmeli. gold bar fiyatını da düzenlemeyin oyun bu ticari alan değil. oyun için oynamak isteyen oynasın istemeyen de gold barı 500 lira olan yerde oynayabilirler kendi tercihleri. böylece insanlar her alandan keyif alabilir.

Adam 100 charla oynuyor zamaninda o kadar dedik limit getirin diye oyun ici rekabet dediniz gecistirdiniz bu rekabet degil cok soyledik duymadiniz suan 30 40 liraya kadar dustu gb ler bir pre olmus 10 gb 2 3 aua yeni server mi acacaksiniz cozum icin acaba merak icerisindeyim .