Oyunda ticket acamama nedeiyle burdan sikayet

Merhaba,

Malesef oyunda ticket acma yeri error verip durmaktadir. Ana avrat küfür eden bir ahlaksizi sikayet etmek istiyorum. IISavageII nicki onursuz kullanici anne hibi kutsal varliga rahatca kufurler savuruyor. Farma kendisine selam verip pt alirmisin dedikten sonra cevap alamayip farmlamaya basladim, drop alamayan bu sahsiyet kufur edip durdu, sanki tum farm alanlari kendisinin gibi. Yetkililerin ilgilenmesi ve verilen cezayi gormek istiyorum. Iyi oyunlar. Ss ektedir
1000040739.jpg
1000040740.jpg

RUTHLESS

Staff member
Merhaba,

Malesef oyunda ticket acma yeri error verip durmaktadir. Ana avrat küfür eden bir ahlaksizi sikayet etmek istiyorum. IISavageII nicki onursuz kullanici anne hibi kutsal varliga rahatca kufurler savuruyor. Farma kendisine selam verip pt alirmisin dedikten sonra cevap alamayip farmlamaya basladim, drop alamayan bu sahsiyet kufur edip durdu, sanki tum farm alanlari kendisinin gibi. Yetkililerin ilgilenmesi ve verilen cezayi gormek istiyorum. Iyi oyunlar. Ss ektedirView attachment 3387View attachment 3388
Merhaba,

Forum dm kutunuzu kontrol edebilir misiniz?

1737914645282.png

Nicki IsavageI seklindeymis, yukarida yanlis yazdim, ekledigim SS de acikca gorulmektedir.
dostum boşuna uğraşma en fazla 1 gün susturma cezası alıyorlar sana alta bir konu bırakayım adamın ettiği küfürleri bi gör bak adam 1 gün sonra tekrar benle aynı jrye gelip küfür etmeye devam etti :D

RUTHLESS

Staff member
dostum boşuna uğraşma en fazla 1 gün susturma cezası alıyorlar sana alta bir konu bırakayım adamın ettiği küfürleri bi gör bak adam 1 gün sonra tekrar benle aynı jrye gelip küfür etmeye devam etti :D

Tekrardan merhaba,

Ceza çizelgemiz mevcuttur, küfür, argo gibi suçlar işleyen kullanıcıların cezaları katlanmaktadır.

İyi oyunlar dileriz.

Yoneticiler olarak yalan soyluyorsunuz, kimsenin ceza aldigi yok yada adam kayiriyorsunuz, dun sikayet ettigim ve islem yapildi denen hesap bugun yine bana kufur ediyor 1ci ceza 24 saat diyorunuz 15 saat gecmeden kufur yiyorum, ya adam kayirma var yada salak yerine koyuyorsunuz oyunculari
1000040796.jpg

Attachments

• Screenshot_20250127_181544_NOWAOnlineWorld.jpg
    Screenshot_20250127_181544_NOWAOnlineWorld.jpg
    1.8 MB · Views: 4

RUTHLESS

Staff member
View attachment 3407
Hala ana baci kufur edebiliyor ceza da yemedigini soyluyor. Zaten 24 saat gecmedi ceza yese konusamazdi....
Merhaba,

Öncelikle bildirdiğiniz ve yeterli kanıtlar sunduğunuz taktirde, işlemler ivedi bir şekilde uygulanmaktadır. Belirttiğiniz şekilde oyuncu kayırması vs. şeklinde bir durum söz konusu değildir, tüm oyuncularımıza olan yaklaşımımız eşittir.

Dilerseniz konu hakkında ticket açabilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.