Oyun Yöneticileri Solo Oyunculara Destek LÜTFEN !

Öncelikle merhaba herkese arkadaşlar...
Konu dışı bir durum paylaşmak istiyorum sizlere
Yakın zamanda ameliyat geçirdim ve o süreçte sıkılmamak için evde olacağım için mobil oyunlar araştırdım.
Nova Online World ile ilgili videolar , yayıncıları izleyerek aranıza katıldım. Oyun gayet akıcı ve zevkli fakat çok büyük gözle görülür bir problem olduğunu düşünüyorum.
Game Master (GM) Oyun yöneticilerinden destek olması gereken durum şöyle izah edeyim oyun içinde Farm çeteleri , mafyalaşmış durumdalar. Tüm slotlara konulmuş karakterler.
Solo bir oyuncu olarak ne zevk alarak görev tamamlayabiliyorum , nede mob kesebiliyorum. Bu benim gibi tek oynayan oyuncalar için dez avantaj bununla ilgili bir çalışma mevcut mudur ?
Oyuna Full Paket Premium çekip oynuyoruz ticari amaç gütmeden. Fakat karakterimizi bile geliştirmekte güçlük çekiyoruz bu kişiler clanlar kurmuş ve farm olan tüm serverlarda tüm slotlara aynı clan isminde yerleşmişler bunun ile ilgili oyun yönetimi inşallah bu durumun farkındadır. Ve ben ve diğer solo oyuncular için destekleri olacaktır. Umarım bu yazdıklarımız inceleniyordur.

RUTHLESS

Staff member
Öncelikle merhaba herkese arkadaşlar...
Konu dışı bir durum paylaşmak istiyorum sizlere
Yakın zamanda ameliyat geçirdim ve o süreçte sıkılmamak için evde olacağım için mobil oyunlar araştırdım.
Nova Online World ile ilgili videolar , yayıncıları izleyerek aranıza katıldım. Oyun gayet akıcı ve zevkli fakat çok büyük gözle görülür bir problem olduğunu düşünüyorum.
Game Master (GM) Oyun yöneticilerinden destek olması gereken durum şöyle izah edeyim oyun içinde Farm çeteleri , mafyalaşmış durumdalar. Tüm slotlara konulmuş karakterler.
Solo bir oyuncu olarak ne zevk alarak görev tamamlayabiliyorum , nede mob kesebiliyorum. Bu benim gibi tek oynayan oyuncalar için dez avantaj bununla ilgili bir çalışma mevcut mudur ?
Oyuna Full Paket Premium çekip oynuyoruz ticari amaç gütmeden. Fakat karakterimizi bile geliştirmekte güçlük çekiyoruz bu kişiler clanlar kurmuş ve farm olan tüm serverlarda tüm slotlara aynı clan isminde yerleşmişler bunun ile ilgili oyun yönetimi inşallah bu durumun farkındadır. Ve ben ve diğer solo oyuncular için destekleri olacaktır. Umarım bu yazdıklarımız inceleniyordur.
Merhaba,

Öncelikle, geçmiş olsun ve umarım en kısa sürede iyileşirsiniz. ❤️‍🔥 ⚔️

Oyunumuz türü bakımından MMORPG'dir. Bu türde çıkış yapan oyunların yönetimlerin de, oyuncuların arasında mevcut olan rekabete müdahalede bulunulmamaktadır.

Mevcut oyunun yapısında olan rekabete müdahalede bulunulduğu takdirde yaşanılacak senaryo ektedir;

1- Koşul:

Örneğin bir kullanıcının 4 cihazı mevcut, kullanıcı oyunumuzu beğendi ve oyunumuza kayıt işlem talebinde bulundu, kayıt işleminde kullanıcının karşısına çıkmakta olan bir "Oyuncu sözleşmesi metini" mevcuttur. Bu sözleşme nazarında genel olarak; Yönetim, oyuncunun kişisel verilerini korumakla ve oyuncuya adil bir oyun düzeni sunmakla mükelleftir.

Peki 1. koşul içerisinde bahsedilmekte olan adil oyun düzeni nedir?

Buradaki kasıt, ceza sistemimizde mevcut olan koşulların uygulandığı, oyuncu davranışlarını ilgilendiren oyuncu mahkemeleridir.

Adil bir oyun düzeni için oluşturmuş olduğumuz ceza sistemimizin dışına çıktığımız koşulda, 1. koşulda belirtilen kullanıcıya uygulanacak kısıtlama veya işlem, kullanıcıya hak doğuracaktır. Kullanıcı, legal bir şekilde 4 cihazı ile giriş sağlamış ve bu şekilde oyununu icra etmek isteyebilir. İlgili kullanıcı, sunucuya 3. Parti yazılım kullanımıyla paket gönderimi sağlayarak bu işlemi uygulamıyor veya oyuna giriş sağlamak için, client dosyalarında değişiklikte bulunmuyor. Bu sebeple legal bir şekilde giriş sağlayan oyunculara herhangi bir müdahalede bulunulmuyor. İlgili kullanıcıyı bu sebeple yasaklamamız, haksız bir durum ortaya koyacaktır.

Bu konuda oyuncularımızın geri dönüşleri doğrultusunda, verisel istatistikler baz alınarak, uygun görüldüğü taktirde düzeltmeler sağlanabilir.

Solo oyuncularımız hakkında ufak bir dipnot;

İlgili konu hakkında elbette solo oyuncularımızı baz alacak şekilde; Ürün geliştirmesi, etkinlik yelpazesinin genişletilmesi, her kullanıcımızın "solo" bir şekilde giriş yapabildiği haritalar vs. gibi yenilikler, değerli oyuncu topluluğumuzun istek veya şikayetleri doğrultusunda ileriki süreçlerde uygun görüldüğü taktirde getirilebilir.

İyi forumlar dileriz.