Oyun Hakkında Bilgi

Herkese merhaba,
Oyunu telefonumda oynuyorum fakat tablette de oynandığını gördüm.
Tablet ile oynayabilir miyim ve ortalama nasıl bir sisteme sahip olursam normal bir oyun deneyimine sahip olabilirim.
Tab A9 plus 8/128 bir cihaz düşünüyorum ne dersiniz, iyi oyunlar dilerim.

Thanatos

Staff member
Selamlar, tablette oynayabilirsiniz. Discord üzerinden kullanıcılarımızdan bilgi alabilirsiniz. Hangi cihaz iyi fps verir gibi konular hakkında. Teşekkürler.

Elbette, tüm noktalama işaretlerini düzelttim:

Oyun geliştirme ekibi oyunu gayet başarılı optimize etmiş. Ben de bir yazılım şirketinde çalışıyorum. Piyasadaki 2-3 bin TL’ye satılan tabletlerle rahatlıkla oynayabilirsiniz; benim tavsiyem, gece 8 bin TL’lik bir tablet iş görür. Kişisel tecrübeme dayanaraktan söylüyorum; elleriniz küçükse mini modelleri tercih etmeniz, oyun deneyiminizi bir üst seviyeye çıkaracaktır.

Thanatos

Staff member
Elbette, tüm noktalama işaretlerini düzelttim:

Oyun geliştirme ekibi oyunu gayet başarılı optimize etmiş. Ben de bir yazılım şirketinde çalışıyorum. Piyasadaki 2-3 bin TL’ye satılan tabletlerle rahatlıkla oynayabilirsiniz; benim tavsiyem, gece 8 bin TL’lik bir tablet iş görür. Kişisel tecrübeme dayanaraktan söylüyorum; elleriniz küçükse mini modelleri tercih etmeniz, oyun deneyiminizi bir üst seviyeye çıkaracaktır.
Selamlar, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz :)