Oyun açıkken ekran kilidi kapanıyor ve şuan oyuna girilmiyor

Merhabalar, Sabahtan beri canlı destekle de görüştüm çözüm bulunamadı. Uzun uzun anlatıldı. Sildim baştan yükledim, güvenli cihaz aç kapa yaptım, iziler kısmına gelirsek izin ver butonu pasif durumda tıklayıp aktif hale bile getiremiyorum. Bütün uygulamalar çalışıyor Nowa da çalışıyor du taki bu güncellemeye kadar. Güncellemeden sonra bozuldu. Bu konuda acil çözüm rica ederim. Pusslar etkinlikler boşa gidiyor müsait zamanımda.

Attachments

• 0e4607c6-1e2a-456a-ab68-6ea7cd431c79.jpg
    0e4607c6-1e2a-456a-ab68-6ea7cd431c79.jpg
    80.5 KB · Views: 22

Thanatos

Staff member
Selamlar,

18.00'da olan güncellemeyi yaptınız mı? Sorununuz devam ediyorsa bizlere ulaşmaktan çekinmeyiniz.

Teşekkürler.

RUTHLESS

Staff member
Oyuna giriş yapamıyorum ekran kalıyor acil çözüm lütfen destek
Merhaba,

Yaşadığınız sorunu detaylandırabilir misiniz?

Patch ekranı %100 veya %90'da mı kalıyor? Eğer kalıyorsa mevcut clientinizi silip, tekrar yükleyebilir misiniz?

Eğer çözüme kavuşamazsanız, forum dm kutusundan bana ulaşım sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.

Syrax

Staff member
Bende de güncellemeden sonra aynı durum mevcut bir süre sonra ekran kapanıyor ve dc oluyorum. İOS 18 sürümüyle oynuyorum. Uygulamayı silip tekrar kurdum düzelmedi. Güncelleme öncesi problem yoktu.
Merhaba,

İlgili ekip arkadaşlarımız sorunun üzerinde çalışma gerçekleştirmektedirler. En kısa sürede sorun çözülecektir.

Keyifli forumlar dileriz.

Merhaba, bu sorun üzerinde gerçekten çalışılıyor mu? Güncellemeden sonra her şey düzeltildi bir tek bu sorun devam ediyor. Bütün oyuncuları kapsamadığı için adaletsizlikte söz konusu, 1 martta 83 cap gelecek bu sorun o zamana dek çözülmezse nasıl adil bir yarış içinde olacağız?

RUTHLESS

Staff member
Merhaba, bu sorun üzerinde gerçekten çalışılıyor mu? Güncellemeden sonra her şey düzeltildi bir tek bu sorun devam ediyor. Bütün oyuncuları kapsamadığı için adaletsizlikte söz konusu, 1 martta 83 cap gelecek bu sorun o zamana dek çözülmezse nasıl adil bir yarış içinde olacağız?
Tekrardan merhaba,

Yaşanılan sorunun farkındayız, en kısa sürede fixleme sağlanacaktır.

İyi forumlar dileriz.