OKÇU HASAR JOB DENGESİZLİK OLDER TAKI ŞİŞKİNLİK VE GB SİLMEK İÇİN RPR

Öncelikle herkese iyi oyunlar dilerim oyunda gördüğüm bazı durumlardan bahsetmek istiyorum
1- Okçunun hasarı çok düşürüldü Job dengesizliği var hangi oyun olursa olsun herkes şunu iyi bilir rogue karakter ile oynamak isteyen kişi PK atacak ise asas oynar çoğunlukla farm atacaksa okçu güncelleme öncesi 3 attığım moba şimdi 6-7 defa vurmam gerekiyor bu çok saçma bir tık okçunun hasarı artmalı sebebi ise en kral bow 130 AP iken +5 thunder 159 AP skill bakımından da diğer joblar daha fazla hasar vuruyor millet 3 kuruşa okçu itemleri satıyor ne güzel GB arttı sunucular birleşti milleti oyundan soğutmayın okçunun hasarı bir tık artmalı
2- Older takılar artmaya devam ediyor bazı Older takıları kimse kullanmak istemiyorum tam olarak bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla Older takı kırdırmak gibi bir sistem yok oyunda yakın zamanda bu sistem gelmeli mesela old takı kırdırınca 1-3 arası bir sayı ile High class upgrade scroll atmalı.
3- Abi oyunda repair sistemi olmalı mesela ben okçu oynuyorum farm atıyorum repair sistemi olmadığı için 1 tane bow almam yeterli oluyor durum böyle olunca basılan itemler ucuzluyor ve pazar şişiyor +7 razor crossbow gibi eşyaları yedek silah olarak almak güzel olur hem GB silmek için de iyi bir sistem
Bu bahsettiğim sorunlar gerçekten oyunda olmalı diye düşünüyorum ama tabi ki son söz oyun yönetimine ait herkese iyi oyunlar