NE Oldu Bizim Hediyeler

Merhaba Europa servetinin kazananlarındayım, vaad edilen ödül yerine gelmedi. Canlı desteğe bsglandım thanos yönlendirdi o zaata mesaj attım cevap yok. Oyın, içi ticket attım 26 dendi gelmedi. Sonra yine ticket attım sponsorlar veriyor diyor. Ben ne yapayım sizin sponsorlarınızımı arayacağım. Sabah akşam bu oyunu oynuyoruz. Clanımda 50 kişi full online yiz ama gel gelelim ki ilgi alaka yok vermeyecekseniz yazın diyin vermiyoruz çocuk gibi oyalamayın alt tarafı 1 k lık pus bu sizi batırmaz ödül ödül dediniz ama sonuç yok

Teslimattan yana problemimiz olmaz :) Sadece ulaşmanız yeterliydi, keyifli oyunlar dileriz.
Teslimattan yana probleminiz var olmaz diyip işin içinden çıkmak sizin gibi tecrübeli yöneticilere yakışmıyor Çarşamba günü irtibat kurdum fakat mail adresim alınmasına rağmen hala daha bakiye işlenmedi kimse size bana full pus çekin size 1 hafta sonra ödemesini yapacam diyor mu ?

RUTHLESS

Staff member
Teslimattan yana probleminiz var olmaz diyip işin içinden çıkmak sizin gibi tecrübeli yöneticilere yakışmıyor Çarşamba günü irtibat kurdum fakat mail adresim alınmasına rağmen hala daha bakiye işlenmedi kimse size bana full pus çekin size 1 hafta sonra ödemesini yapacam diyor mu ?
Merhaba,

Oyuneks bakiyeniz mi yansımadı ? Problem nedir?

Geri dönüşünüzü bekliyor olacağım.