Mage oynamak istiyoruz ancak heryer battle priest tum slotlarda afk bf ler mevcut.Mageler icin oto atak kullanilamayan z ye gelmeyen slotlar konulmalı.Yani mage farmı hic yok
Merhaba, umarım iyisinizdir.Mage oynamak istiyoruz ancak heryer battle priest tum slotlarda afk bf ler mevcut.Mageler icin oto atak kullanilamayan z ye gelmeyen slotlar konulmalı.Yani mage farmı hic yok
Mesela hangi sloth lure yapilarak kesilebilir heryerde afk oto atak mevcut.Targoth harpy vs..Merhaba, umarım iyisinizdir.
Mage jobu ile birçok haritamızda, farm atabilirsiniz. Örneğin; Eslar gate haritası / Orc/Human fortress
Oyunumuzda mevcut olan sınıflara, ayrıcalık tanıyacak, mob güncellemesi maalesef sağlanmaz.
İyi forumlar dileriz.
defansları ve hpleri de düşük asasım 2 atıyorum bplereBattle priestlerin hasarı diğer sınıflara göre gereksiz yüksek. Bomboş karakterle dahi ks atabiliyorlar en azından sınıfı dengelemesini yapsanız slotlar rahatlar
asas ve bp oynuyorum yazdığın çok doğru bp ile fazla vuruyorum ama 2 yiyorum fakat asas ile hem ölmüyorum hem 2 atıyorum. mantıklı yaklaşıp tüm jobların hasarlarının sıkıntılı olduğunu söylemek yerine herkes oynadığı jobun dışındaki tüm jobların hasarlarının yüksek olduğundan şikayet ediyor. genel olarak tüm joblarda hasar eşit yüzdelerde düşürülmeli bu sayede pk atarken tutan tuttuğunu tekleyemeyecek daha keyifli bir pk ortamı oluşacak. bu dengelendikten sonra yaratıklara verilen hasar belirli düzeyde artırılıp farm masrafının artmasını da engelleyebilirler. siteler alımı kapalı tutmaya devam ederse bi 15 gün sonra para kazanmak için değil karakter dizmek için farm atan kitle kalır daha keyifli bir ortam oluşur.Şahsi düşüncem hic bir jobta denge olduğunu düşünmüyorum bence her jobu tek tek incelemelisiniz.Zamanında usko da birseylere sözümüzü geciremedik simdiki halini görüyorsunuz.O yuzden bence kullanici yorumlarini ciddiye almanızı tavsiye ediyorum.Her job icin inceleme yapmalısınız ben bp yim ama çok damage vuruyor cok cabuk öluyor kabul edilebilir. Asaslar 2 asas olunca neredeyse 1 partiyi yok ediyor .Gereksiz yuksek damageleri var mageye gelince 2 mage neredeyse heal olmazsa bir partiyi düşürüyor.Warrior denemedim ama mutlaka ondanda sikayetci olan vardir.
+1 Umarım dikkate alırlar pek ümitli degilim amaasas ve bp oynuyorum yazdığın çok doğru bp ile fazla vuruyorum ama 2 yiyorum fakat asas ile hem ölmüyorum hem 2 atıyorum. mantıklı yaklaşıp tüm jobların hasarlarının sıkıntılı olduğunu söylemek yerine herkes oynadığı jobun dışındaki tüm jobların hasarlarının yüksek olduğundan şikayet ediyor. genel olarak tüm joblarda hasar eşit yüzdelerde düşürülmeli bu sayede pk atarken tutan tuttuğunu tekleyemeyecek daha keyifli bir pk ortamı oluşacak. bu dengelendikten sonra yaratıklara verilen hasar belirli düzeyde artırılıp farm masrafının artmasını da engelleyebilirler. siteler alımı kapalı tutmaya devam ederse bi 15 gün sonra para kazanmak için değil karakter dizmek için farm atan kitle kalır daha keyifli bir ortam oluşur.