Macro kullanimi

Thanatos

Staff member
Merhabalar, garanti olması açısından tekrar kontrol sağladım. Herhangi bir probleme rastlamadık. İllegal bir davranış sergileyen kullanıcımıza cezai yaptırım uygulamamak gibi bir davranışımız söz konusu olamaz.
Teşekkür ederiz.

Merhaba, videoyu izlediğiniz taktirde video içeriğinin 4x şeklinde hızlandırılmış olduğunu görmüş olacaksınız.

Tüm oyuncularımıza yaklaşımımız eşittir. Bu konuda hiçbir oyuncumuza taviz vermiyoruz.
Ya abi 4x hızlandırılmış olsa adam durduruyorum demez. Adam net olarak macroyu durduruyor. Hiç bir oyuncunun eşit olmadığınız anlamı çıkıyor.

Ya abi 4x hızlandırılmış olsa adam durduruyorum demez. Adam net olarak macroyu durduruyor. Hiç bir oyuncunun eşit olmadığınız anlamı çıkıyor
Tekrardan merhaba, videoyu incelediğinizde kullanıcı tarafından seyir zevki oluşturmak adına hızlandırılmış olduğunu görebiliyoruz. Kullanıcı tarafından 1433 Monster stone taşının hızlandırılmadan konulması seyir zevkini zedeleyecektir. Bu nedenle kullanıcıyı tekrardan inceledik ve herhangi bir 3. Parti yazılım tespit edilmemiştir.

Tekrardan altını çiziyoruz, tüm oyuncularımıza olan yaklaşımımız eşittir.

İşinize gelmediği için rastlamadiginizi düşünüyorum. Aptal değiliz her şeyin farkındayız.
Ek olarak değerli yöneticimiz size bu konu hakkında gerekli dönüşü sağlamıştır. Lütfen üsluba dikkat edelim.

Herhangi bir oyuncumuz illegal bir aktivitede bulunduğu taktirde, ceza sistemimiz harfiyen uygulanır. Konu hakkında forumumuzda detaylı paylaşım yapılmıştır. İnceleyebilirsiniz.

İyi günler dileriz, sağlıcakla kalınız.

Aynı macroyu kullanan arkadaşlarım var siz yinede kullanılmıyor demeye devam edin. İnsanlara torpil yapmaya ve haksız rekabet oluşturmaya devam edin.
Tekrardan merhaba, sizi bu konuda uyarıyoruz üslubunuza dikkat ediniz. Fikirlerinizi belirtebilirsiniz fakat bizleri itham altında bırakamazsınız.

Videoyu detaylı bir şekilde inceledik ve bir macro tespit edemedik.

Biz, siz değerli oyuncularımıza eşit mesafede yaklaşım sergiliyoruz. Çevrenizde macro kullanan mevcut ise bize ticket yoluyla da bildirebilirsiniz.

Tekrardan merhaba, sizi bu konuda uyarıyoruz üslubunuza dikkat ediniz. Fikirlerinizi belirtebilirsiniz fakat bizleri itham altında bırakamazsınız.

Videoyu detaylı bir şekilde inceledik ve bir macro tespit edemedik.

Biz, siz değerli oyuncularımıza eşit mesafede yaklaşım sergiliyoruz. Çevrenizde macro kullanan mevcut ise bize ticket yoluyla da bildirebilirsiniz.
Hangi üslup? Neyde sıkıntı gördün acaba ? Açıklar mısın bana ?

Hangi üslup? Neyde sıkıntı gördün acaba ? Açıklar mısın bana ?
Tekrardan merhaba, " İnsanlara torpil yapmaya ve haksız rekabet oluşturmaya devam edin" bu sözünüz tamamen itham altında bırakmaya yönelik. Lütfen gerçeği yansıtmayan bu tarz söylemlerde bulunmayınız.

İyi günler dileriz, sağlıcakla kalınız.