Bu link ile youtube da yayın yapan yayıncı monster stone kırmadan macro kullanıyor.
Ya abi 4x hızlandırılmış olsa adam durduruyorum demez. Adam net olarak macroyu durduruyor. Hiç bir oyuncunun eşit olmadığınız anlamı çıkıyor.Merhaba, videoyu izlediğiniz taktirde video içeriğinin 4x şeklinde hızlandırılmış olduğunu görmüş olacaksınız.
Tüm oyuncularımıza yaklaşımımız eşittir. Bu konuda hiçbir oyuncumuza taviz vermiyoruz.
İşinize gelmediği için rastlamadiginizi düşünüyorum. Aptal değiliz her şeyin farkındayız.Merhabalar, garanti olması açısından tekrar kontrol sağladım. Herhangi bir probleme rastlamadık. İllegal bir davranış sergileyen kullanıcımıza cezai yaptırım uygulamamak gibi bir davranışımız söz konusu olamaz.
Teşekkür ederiz.
Tekrardan merhaba, videoyu incelediğinizde kullanıcı tarafından seyir zevki oluşturmak adına hızlandırılmış olduğunu görebiliyoruz. Kullanıcı tarafından 1433 Monster stone taşının hızlandırılmadan konulması seyir zevkini zedeleyecektir. Bu nedenle kullanıcıyı tekrardan inceledik ve herhangi bir 3. Parti yazılım tespit edilmemiştir.Ya abi 4x hızlandırılmış olsa adam durduruyorum demez. Adam net olarak macroyu durduruyor. Hiç bir oyuncunun eşit olmadığınız anlamı çıkıyor
Ek olarak değerli yöneticimiz size bu konu hakkında gerekli dönüşü sağlamıştır. Lütfen üsluba dikkat edelim.İşinize gelmediği için rastlamadiginizi düşünüyorum. Aptal değiliz her şeyin farkındayız.
Tekrardan merhaba, sizi bu konuda uyarıyoruz üslubunuza dikkat ediniz. Fikirlerinizi belirtebilirsiniz fakat bizleri itham altında bırakamazsınız.Aynı macroyu kullanan arkadaşlarım var siz yinede kullanılmıyor demeye devam edin. İnsanlara torpil yapmaya ve haksız rekabet oluşturmaya devam edin.
Hangi üslup? Neyde sıkıntı gördün acaba ? Açıklar mısın bana ?Tekrardan merhaba, sizi bu konuda uyarıyoruz üslubunuza dikkat ediniz. Fikirlerinizi belirtebilirsiniz fakat bizleri itham altında bırakamazsınız.
Videoyu detaylı bir şekilde inceledik ve bir macro tespit edemedik.
Biz, siz değerli oyuncularımıza eşit mesafede yaklaşım sergiliyoruz. Çevrenizde macro kullanan mevcut ise bize ticket yoluyla da bildirebilirsiniz.
Tekrardan merhaba, " İnsanlara torpil yapmaya ve haksız rekabet oluşturmaya devam edin" bu sözünüz tamamen itham altında bırakmaya yönelik. Lütfen gerçeği yansıtmayan bu tarz söylemlerde bulunmayınız.Hangi üslup? Neyde sıkıntı gördün acaba ? Açıklar mısın bana ?