Loading Scene Data HATA

Güncelleme atıldığından beri farklı telefonlardan denedim , tabletten denedim vs hiçbir şekilde cz 'ye geçemiyorum
Bütün etkinlikleri kaçırdım , premium ve pus sürelerim boşa gitti
Geri sil yükle yaptım sıfır yeni cihaz denedim vs her şeyi!
ACİL YARDIM LÜTFEN!

Syrax

Staff member
Güncelleme atıldığından beri farklı telefonlardan denedim , tabletten denedim vs hiçbir şekilde cz 'ye geçemiyorum
Bütün etkinlikleri kaçırdım , premium ve pus sürelerim boşa gitti
Geri sil yükle yaptım sıfır yeni cihaz denedim vs her şeyi!
ACİL YARDIM LÜTFEN!
Merhabalar,

Eğer Apple bir cihaz kullanıyorsanız, App Store üzerinden oyunumuzu bularak güncellemeyi deneyiniz. Güncellemeyi bulamazsanız, oyunu kaldırıp yeniden kurarak tekrar deneyebilirsiniz.

Eğer Android bir cihaz kullanıyorsanız, öncelikle oyunu cihazınızdan kaldırınız. Daha sonra aşağıdaki bağlantıdan APK dosyasını indirerek oyunumuzu tekrar kurabilirsiniz:

🔗 https://development.nowaonlineworld.com/NOWAOnlineWorld2.5.3.apk

Saygılarımızla.

Hocam güncelleme yapmadan oyuna girmiyor zaten zorunlu onu yapmak apple cihaz 'larda silip tekrar yüklemeyi defalarca yaptık hiçbir şekilde çözümlenmiyor.

Merhabalar,

Eğer Apple bir cihaz kullanıyorsanız, App Store üzerinden oyunumuzu bularak güncellemeyi deneyiniz. Güncellemeyi bulamazsanız, oyunu kaldırıp yeniden kurarak tekrar deneyebilirsiniz.

Eğer Android bir cihaz kullanıyorsanız, öncelikle oyunu cihazınızdan kaldırınız. Daha sonra aşağıdaki bağlantıdan APK dosyasını indirerek oyunumuzu tekrar kurabilirsiniz:

🔗 https://development.nowaonlineworld.com/NOWAOnlineWorld2.5.3.apk

Saygılarımızla.

Syrax

Staff member
Oyunu sürekli indirip siliyoruz oynayamıyoruz premiumlar boşuna gidiyor herkesten geri kaldık güncellemeden sonra CHAOS Zone haritasına girdiğimiz an takılı kalıyor çözün artık şunu
Merhaba,

Ekip arkadaşlarımız sorunun üzerinde çalışma gerçekleştirmektedirler. En kısa sürede sorun çözülecektir.

Bu süre zarfında sabırla beklediğiniz için teşekkür ederiz.

Keyifli forumlar dileriz.