Merhaba oyunu 1 haftadır oynuyorum gerçekten elinize sağlık sorunsuz ve dc siz oynadım ama bugün ms ,lag ve dc problemi başladı genel bir durum mu benden kaynaklımı?
Merhaba,Merhaba oyunu 1 haftadır oynuyorum gerçekten elinize sağlık sorunsuz ve dc siz oynadım ama bugün ms ,lag ve dc problemi başladı genel bir durum mu benden kaynaklımı?
Merhaba , şuan ms:200e kadar çıkabiliyor ve mob keserken ok skillerim sekiyor , bugün başladı ,1 haftadır hiç sorun yaşamadım teşekkürlerMerhaba,
Yaşadığınız ms, lag sorunu hakkında detaylandırmada bulunabilir misiniz?
Örneğin, belirli saat aralıklarında bu durumu yaşıyorum şeklinde dönüş sağlayabilir misiniz?
Yurt dışından mı bağlanıyorsunuz?Merhaba , şuan ms:200e kadar çıkabiliyor ve mob keserken ok skillerim sekiyor , bugün başladı ,1 haftadır hiç sorun yaşamadım teşekkürler
EvetYurt dışından mı bağlanıyorsunuz?
Sunucu bilginizi iletebilir misiniz?Evet
AuraSunucu bilginizi iletebilir misiniz?
Operatörünüzden kaynaklı bir sorun olabilir, operatörünüz ile görüşme sağladınız mı?Aura
Anladım , ev internetinden oynuyorum ama oyun tarafında sorun yoksa o zaman benden kaynaklı olabilir bekliyim duzelir inş , teşekkürler .Operatörünüzden kaynaklı bir sorun olabilir, operatörünüz ile görüşme sağladınız mı?
Dilerseniz, özel mesaj üzerinden bana ulaşım sağlayabilirsiniz.
Oyun içerisinde herhangi bir bağlantı problemi mevcut değildir. Rica ederiz,Anladım , ev internetinden oynuyorum ama oyun tarafında sorun yoksa o zaman benden kaynaklı olabilir bekliyim duzelir inş , teşekkürler .