Konuyu silmekle nereye kadar gideceksiniz

1000046964.jpg
açıkmala yapın bu edit İtem için

Syrax

Staff member
Merhaba,

Relic ürünümüz oyunda aktif olarak bulunmakta olup, kullanıcılarımız tarafından upgrade edilmektedir.

AURA - FENIX - TERA sunucularımızda +25 Relic yükseltmesini başaran kullanıcılar mevcuttur.

Ürünün edit item olduğuna hangi kanıya dayanarak vardınız?

İyi forumlar dileriz.

RUTHLESS

Staff member
item sattıklarını açık açık söylemezler zaten kanka :D oyuna girince anlıyorsun ama satıldığını elititemsatis nickli arkadaşa aura da ulaş 5 dk da hangi itemi istersen iste teslim eder istersen +9 cs iste veriyor :)
Merhaba,

Birçok kullanıcımız upgrade işlemlerinde bulunup, elindeki itemi bir başka kullanıcıya coins karılığında satabilir veya ticaret yapabilir.

Edit item gibi bir çirkin iftirada bulunmadan önce, elinizde konu hakkında ki somut kanıtları bizlere iletebilir ya da hukuki olarak yasal haklarınızı kullanabilirsiniz.

Belirttiğiniz karakter ismi doğrultusunda inceleme sağladık, belirttiğiniz şekilde bir karakter Aura sunucumuzda dahi bulunmuyor.

Varsayım üzerine yapmış olduğunuz bu çıkarımlar, gerçekliği yansıtmıyor.

İyi günler dileriz.

Last edited:
Oyuna laf diyeceğiz diye her konuda mantık dışı şeyler söylenmeye başlandı. ARES serverına gir bak bakalım neredeyse herkesde +25 reli

Oyuna laf diyeceğiz diye her konuda mantık dışı şeyler söylenmeye başlandı. ARES serverına gir bak bakalım neredeyse herkesde +25 relic mevcut
Kardeşim iyimisin sen aura + 25 İtem Ares de olsa edit diye geçer +25 İtem serverda . Raptor shard +25 upgrade edebiliyor musun ? .
Edit iteme giriyor GM yada admin bu itemi istemediğin kadar yapıp satar . Bu yollardan bizde geçtik bu konuyu defalarca açtım silindi . Yani oyuna laf etmemem için sadece elmas satımı yapmalılar . Sen birşeyler hedeflerken oyunda zengin olan şahıslar sana tek atar. Ben +5 e trinalı yaktım :) +25 açık olması ayrı bir mevzu ve basılması çok zor ihtimal :) tabi kendilerince kolay umarım anlamışındır

Syrax

Staff member
Kardeşim iyimisin sen aura + 25 İtem Ares de olsa edit diye geçer +25 İtem serverda . Raptor shard +25 upgrade edebiliyor musun ? .
Edit iteme giriyor GM yada admin bu itemi istemediğin kadar yapıp satar . Bu yollardan bizde geçtik bu konuyu defalarca açtım silindi . Yani oyuna laf etmemem için sadece elmas satımı yapmalılar . Sen birşeyler hedeflerken oyunda zengin olan şahıslar sana tek atar. Ben +5 e trinalı yaktım :) +25 açık olması ayrı bir mevzu ve basılması çok zor ihtimal :) tabi kendilerince kolay umarım anlamışındır
Tekrardan merhaba,

Öncelikle, Relic bir item değil, market (PUS) ürünüdür. Aura sunucusunda sadece bir kullanıcıda değil, birçok oyuncumuzda +25 seviye Relic ürünü bulunmaktadır ve bu ürünler, normal item upgrade oranlarıyla aynı değildir.

Sizin +25 Relic veya farklı bir upgrade yapamıyor olmanızın, başka bir kullanıcının da aynı durumda olacağını düşünmeniz trajikomik bir yaklaşımdır.

Konu hakkında somut kanıtlarınız varsa bizlere iletebilir ya da hukuki yollardan yasal haklarınızı kullanabilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.

Hocam bence hangi üründen bahsettiğinin farkında değilsin. +25 shard raptor ile relic itemi bir tutman? tek atmaktan bahsetmen vs. Relic item ile kim kime tek atıyor? Gel arese buyur edeyim seni +25 relic var neredeyse hepimizde. % kaç basma oranın var bakmak istersen aşağıda paylaşılmış olan linki bırakıyorum. Bu itemde yanma vs yok biliyorsun değil mi sadece bir kaç seviye geriye gider. Oyun süper hatasız asla demem ama bence laf atacağız diye de bu kadar da zorlanmaz.