Merhaba,item sattıklarını açık açık söylemezler zaten kankaoyuna girince anlıyorsun ama satıldığını elititemsatis nickli arkadaşa aura da ulaş 5 dk da hangi itemi istersen iste teslim eder istersen +9 cs iste veriyor
![]()
Oyuna laf diyeceğiz diye her konuda mantık dışı şeyler söylenmeye başlandı. ARES serverına gir bak bakalım neredeyse herkesde +25 reli
Kardeşim iyimisin sen aura + 25 İtem Ares de olsa edit diye geçer +25 İtem serverda . Raptor shard +25 upgrade edebiliyor musun ? .Oyuna laf diyeceğiz diye her konuda mantık dışı şeyler söylenmeye başlandı. ARES serverına gir bak bakalım neredeyse herkesde +25 relic mevcut
Tekrardan merhaba,Kardeşim iyimisin sen aura + 25 İtem Ares de olsa edit diye geçer +25 İtem serverda . Raptor shard +25 upgrade edebiliyor musun ? .
Edit iteme giriyor GM yada admin bu itemi istemediğin kadar yapıp satar . Bu yollardan bizde geçtik bu konuyu defalarca açtım silindi . Yani oyuna laf etmemem için sadece elmas satımı yapmalılar . Sen birşeyler hedeflerken oyunda zengin olan şahıslar sana tek atar. Ben +5 e trinalı yaktım+25 açık olması ayrı bir mevzu ve basılması çok zor ihtimal
tabi kendilerince kolay umarım anlamışındır
Kardeşim iyimisin sen aura + 25 İtem Ares de olsa edit diye geçer +25 İtem serverda . Raptor shard +25 upgrade edebiliyor musun ? .
Edit iteme giriyor GM yada admin bu itemi istemediğin kadar yapıp satar . Bu yollardan bizde geçtik bu konuyu defalarca açtım silindi . Yani oyuna laf etmemem için sadece elmas satımı yapmalılar . Sen birşeyler hedeflerken oyunda zengin olan şahıslar sana tek atar. Ben +5 e trinalı yaktım+25 açık olması ayrı bir mevzu ve basılması çok zor ihtimal
tabi kendilerince kolay umarım anlamışındır